aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: Ο γρίφος των στόπερ και τα έξι συμβόλαια

AΠΟΕΛ: Ο γρίφος των στόπερ και τα έξι συμβόλαια

Έξι κεντρικοί αμυντικοί (Μερκής, Ιωάννου, Σάντος, Σάβιτς, Βούρος, Λαφράνς) έχουν συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ για τη νέα σεζόν, αλλά παραμένει άγνωστη η τελική μορφή του ρόστερ για τα μετόπισθεν.

Άδεια μέχρι τις 15 Ιουλίου παραχωρήθηκε στους Πραξιτέλη Βούρο και Βούγιαντιν Σάβιτς, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος. Ο Ελλαδίτης αμυντικός εξέφρασε επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Ελλάδας και οι γαλαζοκίτρινοι του έδωσαν χρονικό ορίζοντα μέχρι τις 15 Ιουλίου για να φέρει πρόταση.

Εκτός πλάνων είναι ο Βούγιαντιν Σάβιτς και καταβάλλονται προσπάθειες από τη διοίκηση σε συνεργασία με τον ατζέντη του ώστε να παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα. Την ίδια ώρα, ηχούν και πάλι μετεγγραφικές «σειρήνες» για τον Νικόλα Ιωάννου. Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει στην «ακίδα» της τον 24χρονο αμυντικό και μένει να διαφανεί αν το ενδιαφέρον που εκφράστηκε θα μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση.

Διαβάστε επίσης: Η θέση του ΑΠΟΕΛ για Ιωάννου – Νότιγχαμ και η αφετηρία του €1.000.000

Το σενάριο αποχώρησης των τριών εκ των τεσσάρων κεντρικών αμυντικών που ήταν στη λήξασα σεζόν στο ρόστερ είναι υπαρκτό, όμως τη δεδομένη στιγμή και οι τρεις διατηρούν συμβόλαιο. Θυμίζουμε ότι ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Γιώργου Μερκή, ενώ οι γαλαζοκίτρινοι προχώρησαν στην απόκτηση του Βραζιλιάνου, Ράφαελ Σάντος. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης κοιτάζει ήδη στην αγορά για απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού, ενώ επιστρέφει από δανεισμό ο Κέβιν Λαφράνς. Ο Γάλλος στόπερ που ήταν στην Πάφος FC θα είναι παρών στις 3 Ιουλίου στην πρώτη προπόνηση και η απόφαση για το μέλλον του θα παρθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Οι τέσσερις κλειστές μετεγγραφές, ο Ιωάννου και το αίτημα Σάβιτς

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ