aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οι πλείστες θέσεις βρήκαν κάτοχο

ΑΠΟΕΛ: Οι πλείστες θέσεις βρήκαν κάτοχο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Πάολο Τραμετσάνι αξιολογεί την κατάσταση των διεθνών, καταλήγοντας στο αγωνιστικό πλάνο. Ο Μπόι Βάτερμαν συγκεντρώνει καλές πιθανότητες επιστροφής κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα αναμένεται ότι θα βρεθούν οι Καρλάο, Πραξιτέλης Βούρος, Γιώργος Μερκής. Εάν ο τελευταίος λόγω των αγώνων με την Εθνική μας ομάδα αισθάνεται καταπονημένος σωματικά, τη θέση του θα πάρει ένας εκ των Μίκαελ Φακινέτι, Χεσούς Ρουέδα.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: «Φαγούρα» 75 ημερών…

Σε ρόλο μπακ-χαφ θα δούμε τους Αντόνιο Γιάκολις και Καζού, ενώ στην καρδιά του κέντρου ο παρτενέρ του Λούκας Σόουζα θα είναι εκτός απροόπτου ο Νούνο Μοράις. Ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις πρωταθλήματος, έπαιξε μόλις στην προηγούμενη απέναντι στον Απόλλωνα για λίγα μόλις λεπτά ως αλλαγή.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Κάλεσμα οργανωμένων για την ανοιχτή προπόνηση με τέσσερα σημεία

Ο Γκάγιας Ζαχίντ αναμένεται πως θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Λέο Νατέλ και την άλλη θέση διεκδικούν αρκετοί παίκτες. Οι Μούσα Αλ Τάαμαρι, Ρομάν Μπέζιακ, Αντρέ Βιντιγκάλ, Στάθης Αλωνεύτης, Νόρμπερτ Μπάλογκ, Γιώργος Εφραίμ συγκεντρώνουν τις δικές τους πιθανότητες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ