aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οι κατηγορίες του Ινγκεμπρίγκτσεν για απειλές θανάτου στο ΓΣΠ

ΑΠΟΕΛ: Οι κατηγορίες του Ινγκεμπρίγκτσεν για απειλές θανάτου στο ΓΣΠ

Και τ’ όνομα αυτού, Κάρε Ινγκεμπρίγκτσεν. Ο Νορβηγός τεχνικός είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ για τον πάγκο της ομάδας και ρίχνεται κατευθείαν στα βαθειά, καθώς το δίμηνο Ιανουάριος – Φεβρουάριος οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν πρόγραμμα «βουνό» σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη.

Ο 54χρονος προπονητής δεν είναι άγνωστος στον ΑΠΟΕΛ, αφού απασχόλησε τη διοίκηση και το 2018 όταν τελικά επιλέχθηκε ο Πάολο Τραμετσάνι, ενώ τέθηκε ως προπονητής της Ρόζενμποργκ αντιμέτωπος με τον ΑΠΟΕΛ για τον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ της περιόδου 2016/17.

Μάλιστα, η αναμέτρηση στο ΓΣΠ ήταν ακατάλληλη για καρδιακούς, καθώς ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να ανατρέψει την ήττα με 2-1 του πρώτου αγώνα στις καθυστερήσεις με τρία τέρματα των Γιαννιώτα, Βάντερ και Ντε Βινσέντι. Ο Ινγκεμπρίγκτσεν σε δηλώσεις του στα Μέσα Ενημέρωσης της Νορβηγίας έκανε λόγο για απειλές θανάτου προς τον πάγκο της Ρόζενμποργκ.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Μόνιμο τεχνικό επιτελείο και μάλλον ένας επιπλέον συνεργάτης

«Δεχόμασταν απειλές θανάτου στον πάγκο μας. Δεν είδαμε κάτι παρόμοιο ξανά στην Ευρώπη. Θα έρχονταν να μας σκοτώσουν. Υπήρχαν ακόμα πέντε λεπτά για το τέλος του αγώνα, αλλά ρίχτηκαν τόσα πολλά αντικείμενα πάνω μου που δεν είχα την ευκαιρία να αντιδράσω. Ήμουν αρκετά σοκαρισμένος αν και ξέρω ότι πολλά λέγονται σε τέτοιες αναμετρήσεις. Η αντίδραση του πάγκου αντί να εκτονώσει την ατμόσφαιρα την φούντωσε. Εκπλάγηκα γιατί οι διαιτητές δεν μπορούσαν να ελέγξουν την κατάσταση. Οι άνθρωποι που βρίσκονταν στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ ήταν παντού και έτρεχαν. Υπήρχε έλλειψη ασφάλειας. Δεν ήταν ασφαλές να ήσουν εκεί».

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Πληρώνει χρήμα για την πρόκληση και το δέλεαρ ο Νορβηγός

Από πλευράς ΑΠΟΕΛ απάντησε στην ιστοσελίδα adressa.no ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος χαρακτήρισε αστείους τους ισχυρισμούς εκ μέρους της Ρόζενμποργκ. «Είναι αστείο. Δεν γνωρίζω αν κάποιος από τον ΑΠΟΕΛ εκστόμισε αυτές τις απειλές, αλλά δεν το πιστεύω. Έχουμε ορισμένα βίντεο που αποδεικνύουν τι συνέβη στον πάγκο από το 70’ και μετά. Μπορούμε να αποδείξουμε τι είπε και τι έκανε ο προπονητής της Ρόζενμποργκ».

Τα χρόνια πέρασαν και πλέον ο Κάρε Ινγκεμπρίγκτσεν φορώντας γαλαζοκίτρινες φόρμες θα κάθεται στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ έχοντας ως τεράστιο κίνητρο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τη συμμετοχή στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ