aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πληρώνει χρήμα για την πρόκληση και το δέλεαρ ο Νορβηγός

ΑΠΟΕΛ: Πληρώνει χρήμα για την πρόκληση και το δέλεαρ ο Νορβηγός

Η πρόκληση ήταν μεγάλη. Μεγάλο ήταν και το δέλεαρ. Σε συλλογικό κι ευρωπαϊκό επίπεδο. Αυτά είναι κάποια από τα κυριότερα δεδομένα που αξιολόγησε αμέσως ο Κάρε Ινγκεμπρίγκστεν με το που δέχθηκε πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ.

Τόσο μεγάλη ήταν η θέλησή του Νορβηγού τεχνικού να αναλάβει τον ΑΠΟΕΛ, αμέσως μετά την προσέγγιση, που θα πληρώσει μάλιστα και αποζημίωση για να απελευθερωθεί από την Οστένδη ώστε να κάτσει στον γαλαζοκίτρινο «ηλεκτρικό» πάγκο, σύμφωνα με τον πρόεδρο της βελγικής ομάδας, Φρανκ Ντίρκενς (διαβάστε εδώ).

Όλα έγιναν μέσα σε ένα τριήμερο, αφού από την Πέμπτη ο Ινγκεμπρίγκτσεν ενημέρωσε τη διοίκηση της Οστάνδης ότι προέκυψε το ενδιαφέρον και εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει. Αν και η πορεία του Νορβηγού προπονητή ήταν άσχημη με την Οστάνδη, το όνομά του δεν έπαψε να απασχολεί άλλους συλλόγους. Βλέπετε, μία από τις ομάδες που τον προσέγγισαν ήταν και η Μπρόντμπι, ένα από τα μεγάλα κλαμπ στη Δανία.

Ο Ινγκεμπρίνγκτσεν, γνωρίζει πόσο δύσκολα είναι θα πράγματα στον ΑΠΟΕΛ από αγωνιστικής άποψης στο πρωτάθλημα. Από την πρώτη κιόλας στιγμή ενημερώθηκε. Όπως ενήμερος είναι και για τις συχνές αλλαγές προπονητή στο σύλλογο. Κάτι που τον κάνει να θέλει να δουλέψει ακόμη πιο σκληρά και προσεκτικά για να επιτύχει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ