aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROPE CUPΑΠΟΕΛ: Οι Γερμανοί… ήλθαν, αλλά τους «έστειλε»!

ΑΠΟΕΛ: Οι Γερμανοί… ήλθαν, αλλά τους «έστειλε»!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Η νίκη επί της ΕΘΑ, ήταν τελικά το… προειδοποιητικό μήνυμα. Αυτό είναι που αποδεικνύεται μετά από αυτό που κατάφερε το βράδυ της Τετάρτης ο ΑΠΟΕΛ.

Ο ΑΠΟΕΛ, πέρασε μιαν περίοδο αγωνιστικής κάμψης, αλλά αυτό μάλλον αποτελεί παρελθόν, αφού νίκησε μια από τις καλύτερες ομάδες της Γερμανίας, την Τέλεκομ Βόννης! Μια «πανάκριβη» ομάδα, για την 4η αγωνιστική του 13ου ομίλου για το FIBA Europe cup.

Όπως και αν το δει κανείς, όσο και αν προσπαθήσει να αποδώσει το μέγεθος αυτής της νίκης, όλο και κάπου θα πέσει έξω… Άρα το μόνο που απομένει να εκθέσουμε, είναι κάποια από τα λόγια του κόουτς Κουστένη μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Το πάθος και το περίσσευμα ψυχής που είχαμε» και «στο γήπεδο παίζουν οι παίκτες».

Στεκόμαστε λοιπόν σε αυτές τις λέξεις και κάπου εκεί ήταν που… κρύφτηκε το μυστικό αυτής της μεγάλης επιτυχίας. Μια μεγάλη, πολύ μεγάλη νίκη που δίνει ώθηση στη γαλαζοκίτρινη ομάδα, σε μια τόσο δύσκολη συνέχεια που την περιμένει… Σε Κύπρο και Ευρώπη, όπου το όνειρο κρατήθηκε ζωντανό.

Δεν μπορούμε, όμως, να μην αναφερθούμε και στο γεγονός ότι αυτό ήταν το 21ο, επίσημο φετινό παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ. Με ένα μικρό ρόστερ, αλλά με περίσσευμα αντοχών (κυρίως ψυχικών), το ΑΠΟΕΛ απέδειξε με τον καλύτερο και πιο πειστικό τρόπο, ότι.. επανέρχεται!

Διότι οι Γερμανοί… ήλθαν αλλά η γαλαζοκίτρινη ομάδα τους… «έστειλε»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ