aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οι εκπλήξεις που φανέρωσαν τις αδυναμίες

ΑΠΟΕΛ: Οι εκπλήξεις που φανέρωσαν τις αδυναμίες

Ο Τόμας Κρίστιανσεν εξέπληξε ακόμη μια φορά με τις επιλογές του. Ενώ όλα τα ρεπορτάζ έκαναν λόγο ότι το πιθανότερο σενάριο είναι να συμπεριλάβει στο αρχικό σχήμα τους Λορένζο Εμπεσίλιο, Φακούντο Μπερτόλιο και Κώστα Αρτυματά, ο Δανός αποφάσισε να ρίξει στον αγώνα και τους τρεις επιθετικούς (αγωνίστηκε ο Νταβίδ Μπαράλ αριστερά και οι Ιγκόρ ντε Καμάργκο, Πιέρος Σωτηρίου στην κορυφή).

Κίνηση που έδειξε τις επιθετικές προθέσεις του Κρίστιανσεν, καθώς ήθελε να βάλει πίεση στον αντίπαλο από την αρχή και αυτό είναι απολύτως κατανοητό. Ωστόσο αφαίρεσε από την ομάδα του τη δυνατότητα να γίνει πιο ισχυρή στη μεσαία γραμμή. Ήταν εμφανής η αδυναμία των γαλαζοκιτρίνων να κρατήσουν μπάλα, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, κάτι που είχε συνέπειες και στην ανάπτυξη της ομάδας.

Πάλι καλά που ο Μπόι Βάτερμαν βρέθηκε σε πολύ καλή βραδιά, πραγματοποιώντας εξαιρετικές αποκρούσεις, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος. Στη ζυγαριά πρέπει να βάλουμε και τα πάμπολλα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο Δανός. Όταν απουσιάζουν τρεις παίκτες-βαρόμετρα (Γιώργος Εφραίμ, Βινίσιους Ολιβέιρα και Νούνο Μοράις) ήταν ξεκάθαρο πόσο δύσκολο θα ήταν το έργο των γαλαζοκιτρίνων.

Είναι προς τιμήν των ανθρώπων της ομάδας, του Κρίστιανσεν και των διοικητικών στελεχών, που αν και αναγνώριζαν πόσο σημαντικές είναι οι απουσίες, σε καμία περίπτωση δεν τις προέβαλλαν. Κι αυτό λέει πολλά για τον τρόπο που αντικρίζουν τα παιχνίδια, ενώ δείχνει και το βαθμό εμπιστοσύνης προς όλους τους παίκτες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ