aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: Οι δύο βασικές προτεραιότητες μετά τον Λουντεμό

AΠΟΕΛ: Οι δύο βασικές προτεραιότητες μετά τον Λουντεμό

Διψήφιο αριθμό μετεγγραφών θα κάνει ο ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι πήραν «σκούπα» και το ρόστερ της επόμενης σεζόν θα είναι κατά πολύ διαφοροποιημένο σε σχέση με τη λήξασα σεζόν. Στόχος είναι η γερή μείωση του μπάτζετ, αλλά συνάμα να γίνουν προσεκτικές κινήσεις ώστε να δημιουργηθεί ένα ισχυρό σύνολο που δεν θα έχει «εκπτώσεις» στους υψηλούς στόχους της ομάδας σε Κύπρο και Ευρώπη.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης σε συνεργασία με τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ προχωρεί με σταθερά βήματα το «κτίσιμο» του νέου ΑΠΟΕΛ. Προ των πυλών βρίσκεται ο Νορβηγός ανασταλτικός μέσος, Μάριους Λουντεμό. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής που μένει ελεύθερος από την Ρόζενμποργκ, εκτός απρόοπτου θα βάλει υπογραφή σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους γαλαζοκίτρινους και θα συναντήσει τον παρτενέρ του στην νορβηγική ομάδα, Μάικ Γένσεν.

Ο Λουντεμό θ’ αποτελέσει το δεύτερο μετεγγραφικό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ μετά τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, Ράφαελ Σάντος, ενώ δεδομένες πρέπει να θεωρούνται και οι προσθήκες των Κώστας Αποστολάκη- επιβεβαιώθηκε δια στόματος Πρόδρομου Πετρίδη- και Βίκτωρα Κλωναρίδη.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Θετικός ο Τάαμαρι, επικρατεί αισιοδοξία

Με την ολοκλήρωση της μετεγγραφής Λουντεμό στον ΑΠΟΕΛ θα ρίξουν το βάρος για ενίσχυση με επιθετικό ποδοσφαιριστή και τερματοφύλακα. Οι γαλαζοκίτρινοι προσανατολίζονται να φέρουν στον «Αρχάγγελο» δύο φορ και δύο πορτιέρε, αφού δύσκολα θα παραμείνει ο Λίνους Χαλένιους αν και διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το Καλοκαίρι του 2021. Το ενδιαφέρον για τον Φράνσις Ουζόχο υφίσταται, όμως πρόκειται για περίπλοκη περίπτωση λόγω της διοικητικής αβεβαιότητας που επικρατεί στη Λα Κορούνια και στον ΑΠΟΕΛ θέλουν να τρέξουν τις διαδικασίες για απόκτηση ενός ακόμη τερματοφύλακα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ