aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Θετικός ο Τάαμαρι, επικρατεί αισιοδοξία

ΑΠΟΕΛ: Θετικός ο Τάαμαρι, επικρατεί αισιοδοξία

Στον ΑΠΟΕΛ, λένε, ότι ο Μούσα Αλ Τάαμαρι παρουσιάζεται θετικός στις συζητήσεις που αφορούν την επέκταση της συνεργασίας του, εκτιμώντας μάλιστα ότι σύντομα θα πέσουν οι υπογραφές. Παραμένει αδιευκρίνιστη η χρονική διάρκεια, με τη διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη να στοχεύει σε συμφωνία έως τον Μάιο του 2023.

Όπως μας ξεκαθαρίστηκε, εάν ο Ιορδανός συναινέσει σε επέκταση συμβολαίου, η ομάδα θα τον ανταμείψει ανάλογα. Όσον αφορά στην πρόταση της Πάφος FC για την απόκτηση του 23χρονου επιθετικού, ο Νεκτάριος Πετεβίνος ανέφερε πως ούτε στο 1/5 δεν ανταποκρίνεται σε αυτά που αξιώνει η διοίκηση, σημειώνοντας παράλληλα ότι «γι’ αυτό είπε ο πρόεδρος ότι το εκλαμβάνει ως αστείο».

Σύντομα ΑΠΟΕΛ και Τάαμαρι θα καθίσουν εκ νέου στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για επέκταση του συμβολαίου του, ενώ ο Ιορδανός επιθετικός με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεκαθάρισε ότι στην Κύπρο δεν επιθυμεί ν΄αγωνιστεί σε άλλη ομάδα πέραν από τους γαλαζοκίτρινους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ