aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Oι αριθμοί δεν επιβεβαιώνουν τον Πρόδρομο Πετρίδη

ΑΠΟΕΛ: Oι αριθμοί δεν επιβεβαιώνουν τον Πρόδρομο Πετρίδη

TOY ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Πεπεισμένος ότι ο ΑΠΟΕΛ διαθέτει ποσοτικά και ποιοτικά το ρόστερ για να καταφέρει να ανατρέψει το σκηνικό όπως έχει δημιουργηθεί βαθμολογικά στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος εμφανίστηκε ο Πρόδρομος Πετρίδης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Χωρίς VAR» στην Cablenet ο διοικητικός ηγέτης των γαλαζοκιτρίνων χαρακτήρισε κομβικό το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ, ενώ σε ερώτηση για τη δυναμική του ρόστερ του ΑΠΟΕΛ απάντησε ότι μοναδικό «ψεγάδι» είναι η θέση του αριστερού μπακ, καθώς δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που να πλαισιώσει τον Γουίλερ.

Μάλιστα, προανήγγειλε ότι ενόψει της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου το πλάνο περιλαμβάνει απόκτηση αριστεροπόδαρου ακραίου αμυντικού. Η επίδοση του ΑΠΟΕΛ στις εφτά αγωνιστικές του πρωταθλήματος σε ότι αφορά το ενεργητικό γκολ μαρτυρά ότι ο επί σειρά ετών πρωταθλητής «πάσχει» (τουλάχιστον και) στο επιθετικό κομμάτι. Με μόλις πέντε γκολ διαθέτει τη χειρότερη επίθεση (μαζί με Νέα Σαλαμίνα, Ένωση και Ερμή) του πρωταθλήματος. Ο Μπεν Σαχάρ σε 499’ πέτυχε ένα γκολ, ενώ ο Νούχιου είναι «άσφαιρος» σε 220’.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Το έλλειμμα €5.000.000, οι επενδυτές και ο μεγαλομέτοχος

Η άποψη του Πρόδρομου Πετρίδη, όπως κατατέθηκε το βράδυ της Πέμπτης, είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ επηρεάστηκε από το γεγονός πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν κατάφερε να δημιουργήσει βασικό κορμό και ομοιογένεια στην ομάδα.

Ο Ισραηλινός και ο Κοσοβάρος αντικατέστησαν τους Πάβλοβιτς και Χαλένιους η προσφορά των οποίων στο σκοράρισμα την περσινή σεζόν κρίθηκε πενιχρή. Οι δυο τους σε 23 ματς σημείωσαν 11 γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ