aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το έλλειμμα €5.000.000, οι επενδυτές και ο μεγαλομέτοχος

ΑΠΟΕΛ: Το έλλειμμα €5.000.000, οι επενδυτές και ο μεγαλομέτοχος

Οφειλές προς το κράτος ύψους 8.000.000 ευρώ (με την υποσημείωση πως υπάρχουν ομάδες που χρωστούν περισσότερα χρήματα) και έλλειμμα της φετινής χρονιάς (σ.σ. του ημερολογιακού έτους 2020) κοντά στα 5.000.000 ευρώ είναι τα οικονομικά δεδομένα του ΑΠΟΕΛ, όπως ανέφερε ο Πρόδρομος Πετρίδης.

Ο διοικητικός ηγέτης των γαλαζοκιτρίνων στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Χωρίς VAR» διαβεβαίωσε για άλλη μια φορά τον κόσμο, και μάλιστα σε έντονο ύφος, ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν πρόκειται να κινδυνεύσει οικονομικά.

«Δεν είμαι εδώ για να χρεοκοπήσω τον ΑΠΟΕΛ. Όταν έφυγα το 2006 ρωτήστε αν άφησα οποιανδήποτε υποχρέωση ή εκκρεμότητα. Διαβεβαιώνω ότι δεν πρόκειται ο ΑΠΟΕΛ να κινδυνέψει οικονομικά», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης αναφέρθηκε και στις διεργασίες της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ με σκοπό να αντιμετωπίσει το οικονομικό πρόβλημα που παρουσιάζεται. Αποκάλυψε ότι είναι σε επαφές με επενδυτές είτε για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου είτε για δανεισμό, ενώ για πρώτη φορά έθεσε στο τραπέζι το ενδεχόμενο να πορευτεί ο ΑΠΟΕΛ με μεγαλομέτοχο στην εταιρεία, όπως διοικούνται οι πλείστες μεγάλες ομάδες της Κύπρου.

Δεσμεύτηκε ότι μέχρι το τέλος του χρόνου ο ΑΠΟΕΛ θα είναι σε θέση να ανακοινώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Με βάση τα λεγόμενα του Πρόδρομου Πετρίδη ετοιμάζεται ήδη το έδαφος ώστε ο ΑΠΟΕΛ να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ