aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οι απαντήσεις του απογοητευμένου Μπέζιακ για το μέλλον του

ΑΠΟΕΛ: Οι απαντήσεις του απογοητευμένου Μπέζιακ για το μέλλον του

Ο Ρομάν Μπέζιακ παραχώρησε δηλώσεις στα ΜΜΕ της χώρας του και αναφέρθηκε στην πορεία του με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Ο Σλοβένος στράικερ μίλησε για τα συναίσθηματα του μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, το παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα που έδωσε τον τίτλο και την δική του απόδοση.

Επιπρόσθετα, έδωσε απαντήσεις και για το μέλλον του υπογραμμίζοντας πως έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τους πρωταθλητές και πιθανότατα θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν με την γαλαζοκίτρινη φανέλα.

Αναλυτικά:

Για την κατάκτηση τίτλου με τον ΑΠΟΕΛ: «Ήταν λίγο περίεργο γιατί περιμέναμε από το άλλο παιχνίδι (σ.σ εννοεί το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Νέα Σαλαμίνα) για να πανηγυρίσουμε τον τίτλο. Ήταν μοναδικό συναίσθημα, αλλά ακόμα δεν τελειώσαμε έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια στο πρωτάθλημα, ενώ επίσης θέλουμε να πάρουμε και το κύπελλο».

Για το τέλος της φετινής σεζόν: «Δεν είχαμε την ευκαιρία να πανηγυρίσουμε, πρέπει πρώτα να τελειώσουμε την δουλειά και μετά μπορούμε να το διασκεδάσουμε. Ο στόχος μας είναι το νταμπλ, πρέπει να δουλέψουμε έξυπνα και μεθοδικά μέχρι το τέλος της σεζόν. 22 του Μαΐου είναι ο τελικός στο γήπεδο μας. Βέβαια δεν θα μπορούμε να το διασκεδάσουμε, επειδή έχουμε κλείσει ήδη εισιτήρια για διακοπές, αλλά σίγουρα θα πάμε σε κάποιο δείπνο για φαγητό».

Μπήκες αλλαγή στο 63ο λεπτό, ήταν ένα παιχνίδι με ένταση; «Μπήκαμε στο παιχνίδι με μεγάλο κίνητρο, τους δείξαμε να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να κερδίσουν. Αυτοί έπρεπε να κερδίσουν, έπαιξαν ανοιχτά και εμείς κτυπήσαμε στην κόντρα».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από την απόδοση του: «Δεν μπορώ να είμαι ευχαριστημένος από τον εαυτό μου. Πρέπει να βελτιώσω τα στατιστικά μου, είχα πολλές ευκαιρίες για να αγωνιστώ σε δύσκολα παιχνίδια και άρχισα τους αγώνες γιατί έχω κάποια στοιχεία που δεν έχουν άλλοι. Πιέζουμε ψηλά και δεν αφήνουμε τον αντίπαλο να αναπτυχθεί. Είμαστε τρεις μπροστά, αλλάζουμε συνεχώς θέσεις και έχουμε ελευθερία στις κινήσεις μας».

Αυτή τη στιγμή είσαστε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ποιες είναι οι φιλοδοξίες σας; «Στην Ευρώπη, οι φιλοδοξίες είναι φτάσουμε σε κάποιο όμιλο, είτε στο Γιουρόπα Λιγκ είτε στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Θα μείνεις στον ΑΠΟΕΛ; «Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, άρα νομίζω ότι θα μείνω. Η προετοιμασία αρχίζει στις 14 Ιουνίου και στις 20 Ιουλίου είναι ο δεύτερος προκριματικός αλλά το πρωτάθλημα στην Κύπρο αρχίζει αργά».

Για το επίπεδο του κυπριακού πρωταθλήματος: «Στην πρώτη κατηγορία υπάρχουν πέντε ομάδες που έχουν αρκετούς ξένους / κοινοτικούς. Ένα καλό δείγμα είναι ότι τρεις ομάδες είναι στα πλέι οφς των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων ή και στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Βέβαια, ο ΑΠΟΕΛ ήταν στους ομίλους για 7 ή 8 σεζόν εκτός από την περσινή σεζόν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ