aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Όχι» στο… πόκερ και μήνυμα σε ΠΑΣ για Πέδρο Κόντε

ΑΠΟΕΛ: «Όχι» στο… πόκερ και μήνυμα σε ΠΑΣ για Πέδρο Κόντε

Πρόταση με αρκετά καλά οικονομικά δεδομένα, όμως πολύ πιο κάτω από τη ρήτρα των 800 χιλιάδων ευρώ, κατέθεσε στον ΠΑΣ Γιάννινα ο ΑΠΟΕΛ για τον Πέδρο Κόντε.

Στον Ισπανό επιθετικό που σκοράρει κατά ρυπάς την τελευταία διετία στη Σούπερ Λίγκα οι γαλαζοκίτρινοι προσφέρουν πολύ καλό συμβόλαιο, ενώ ο ίδιος όχι μόνο δεν βλέπει αρνητικά το ενδεχόμενο μετεγγραφής του στον ΑΠΟΕΛ, αλλά δελεάζεται από την προοπτική συμμετοχής σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η «μπάλα» είναι στα… χέρια της διοίκησης του ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία γνωρίζει ότι θα πουλήσει στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο τον 29χρονο επιθετικό και θέλει να κάνει το καλύτερο δυνατό deal. Στον ΠΑΣ περιμένουν τον ΠΑΟΚ, αφού ο «Δικέφαλος» ενδιαφέρεται μεν για τον ποδοσφαιριστή, όμως την ίδια ώρα προσπαθεί να αποκτήσει τον Πούκι και έχει στο περίμενε τον Πέδρο Κόντε.

Διαβάστε επίσης: Oι τέσσερις παίκτες του ΑΠΟΕΛ που θεωρούν επικίνδυνους οι Σέρβοι

Στον ΑΠΟΕΛ ξεκαθάρισαν στους ανθρώπους στον ΠΑΣ ότι δεν πρόκειται να μπει σε πληστηριασμό, ούτε θ’ ανεβάσει το ποσό της προσφοράς και έδωσαν τελεσίγραφο μέχρι το τέλος της βδομάδας για οριστική κατάληξη του θέματος.

Η πρόταση του ΑΠΟΕΛ αφήνει ικανοποιημένη τη διοίκηση του ΠΑΣ και ο πρώτος στόχος των γαλαζοκιτρίνων για την επίθεση, όπως δήλωσε ο Πρόδρομος Πετρίδης, δεν απέχει πολύ από τον Αρχάγγελο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ