aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο Περέιρα, ο Αρτυματάς και τα τηλέφωνα για τους δανεικούς

ΑΠΟΕΛ: Ο Περέιρα, ο Αρτυματάς και τα τηλέφωνα για τους δανεικούς

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Τα βασικά ανοιχτά κεφάλαια που υπάρχουν στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ θα κλείσουν έως την έναρξη της προετοιμασίας. Η ΑΕΛ για τον Ανδρέα Μακρή, το Παραλίμνι για τον Μηνά Αντωνίου, ο ΠΑΣ Γιάννινα για τον Νεόφυτο Μιχαήλ και η Νέα Σαλαμίνα για τον Κύπρο Χριστοφόρου, έχουν εκδηλώσει τηλεφωνικώς το ενδιαφέρον τους προς τον ΑΠΟΕΛ για την ανανέωση του δανεισμού των εν λόγω παικτών.

Από τη στιγμή που δεν έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση τόσο οι εν λόγω παίκτες όσοι κι οι υπόλοιποι που δόθηκαν ως δανεικοί (Ρέζα Γκουτσανετζάντ, Ανδρέας Παρασκευά, Μιχάλης Χαραλάμπους), θα είναι παρόντες στην έναρξη της προετοιμασίας, εκτός κι αν αλλάξει κάτι.

Διαβάστε επίσης: «Στους παίκτες υπό παραχώρηση ο Νατέλ»

Πάμε πιο κάτω: Στον ΑΠΟΕΛ λένε πως γνωρίζουν για τον ενδιαφέρον της ΑΕΚ και της Ανόρθωσης για τον Κώστα Αρτυματά, αλλά τουλάχιστον μέχρι χθες δεν πήραν επίσημη πρόταση. Το πιο ζωηρό ενδιαφέρον επέδειξε η ομάδα της Λάρνακας.

Όσον αφορά στην ενίσχυση, εκτός από τον Κέβιν Λαφράνς που θεωρείται παίκτης του ΑΠΟΕΛ, αρκετά ονόματα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και φέρονται πως απασχολούν. Ο Ντομένικο Τέτι συνεχίζει την αξιολόγηση, κάνει επαφές και ενημερώνει τη διοίκηση. Ένας εξ αυτών που δεν αφήνει αδιάφορους τους πρωταθλητές είναι ο Ζοέλ Περέιρα.

Πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν στη Δόξα, με την οποία διατηρεί άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο. Οι γαλαζοκίτρινοι, δεν αδιαφορούν για τον 22χρονο Πορτογάλο δεξιό μπακ (κλείνει τα 23 τον ερχόμενο Σεπτέμβριο), ο οποίος απασχολεί επίσης την Ομόνοια και την Πάφος FC.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ