aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: O... ουρανοκατέβατος προπονητής και ο γνωστός καλός Μπεν Σιμόν

ΑΠΟΕΛ: O… ουρανοκατέβατος προπονητής και ο γνωστός καλός Μπεν Σιμόν

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Με ή χωρίς την άποψη του Τέτι (από τη στιγμή που δεν υπάρχει τίποτα επίσημο, ο Ιταλός παραμένει διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος), στον ΑΠΟΕΛ κινούνται πλέον προς την κατεύθυνση εξεύρεσης νέου προπονητή. Από την εταιρεία δεν προκύπτει και δεν λέγεται τίποτα επισήμως –όπως σε κάθε άλλο θέμα προγραμματισμού, αν δεν προκύψει κάτι ειδησεογραφικό- οι προτάσεις ή τέλως πάντων τα ονόματα υποψήφιων που προτείνονται δίνουν και παίρνουν.

Εκείνο που ισχύει στην περίπτωση του νέου προπονητή είναι πως οι γαλαζοκίτρινοι δεν θα βιαστούν να αποφασίσουν για τον νέο τεχνικό. Ένα πιθανό και λογικό σενάριο είναι να επιλεγεί προπονητής που έχει «εικόνα» και γνώση για το κυπριακό πρωτάθλημα και να μην πέσει και πάλι «ουρανοκατέβατος». Στο πλαίσιο αυτό είδε το φως της δημοσιότητας το όνομα τού μέχρι πρότινος ομοσπονδιακού τεχνικού Ραν Μπεν Σιμόν. Ένας επιπλέον ενισχυτικός λόγος (πέρα από το ότι είναι γνωστής της κυπριακής πραγματικότητας, αλλά και με πολύ καλή εικόνα ως προς τα δείγματα γραφής του) είναι και το γεγονός ότι το συμβόλαιο του Ισραηλινού με την ΚΟΠ έχει λήξει (από το τέλος Νοεμβρίου), παρότι γίνονται συζητήσεις για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Με Χατζηλούκα για το χειροκρότημα και τα λεφτά

Όλα αυτά δεν είναι παρά δημοσιογραφικές πληροφορίες και εκείνο που θα ισχύσει είναι εκείνο που θα ανακοινωθεί από την εταιρεία, όταν θα υπάρξει κατάληξη στο θέμα προπονητή. Επί του παρόντος ο ΑΠΟΕΛ θα πορευτεί τόσο στον αυριανό αγώνα με τη Σεβίλλη, αλλά και σ’ αυτόν του πρωταθλήματος, την ερχόμενη Δευτέρα, με την Άχνα, με τον Λούκα Χατζηλούκα. Είναι μάλιστα πολύ πιθανόν, ο Κύπριος τεχνικός να βρίσκεται στον πάγκο των γαλαζοκίτρινων και στο παιχνίδι με την ΑΕΛ στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.

Διαβάστε επίσης: Φασουλιώτης στον «Active»: «Υπάρχει ο Χατζηλούκας, υπάρχει και χρόνος…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ