aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: Ο Ντολ ξέρει τον τρόπο και έκλεψε την παράσταση

AΠΟΕΛ: Ο Ντολ ξέρει τον τρόπο και έκλεψε την παράσταση

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο ΑΠΟΕΛ είναι αήττητος στο πρωτάθλημα και με τρία παιχνίδια στο χέρι, έχει όλα τα εφόδια για να κόψει ακόμη και πρώτος το νήμα του τερματισμού με το τέλος του τρέχοντος έτους. Κατέκτησε το Σούπερ Καπ, προκρίθηκε στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και  «τσέκαρε» το εισιτήριο για τους «32» της διοργάνωσης! Η εκκίνηση, εντός και εκτός συνόρων είναι πολύ καλή. Οι πρωταγωνιστές στο χορτάρι εναλλάσσονται και παραλλήλως, ο Τόμας Ντολ έχει καταφέρει μέσα σε λίγους μήνες να κλέψει την παράσταση.

Ο άγνωστος στο κυπριακό κοινό Γερμανός, φρόντισε τόσο νωρίς και τόσο επιτυχημένα να μας «συστηθεί». Χωρίς φανφάρες, με δουλειά, συγκροτημένα και ποδοσφαιρικά. Πιστός στη σχολή της πατρίδας του, τις πλείστες φορές απέδειξε πως ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει. Το δείγμα των επίσημων αγώνων του ΑΠΟΕΛ είναι πλέον σημαντικό. Δεκαέξι επίσημα ματς έκλεισε ο Τόμας Ντολ, στα 13 εξ αυτών αήττητος (9 νίκες, 4 ισοπαλίες).

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Αλωνεύτης και Εφραίμ προκάλεσαν «σεισμό», μια… κατηγορία μόνοι τους

Ναι, το έμψυχο δυναμικό είναι «γεμάτο» από λύσεις και ποιότητα. Το πώς το διαχειρίζεται βεβαίως είναι η επιτυχία του. Αλλά και το πώς καταφέρνει να… πηγαίνει το πλάνο του. Η προετοιμασία, η ανάλυση, το «διάβασμα» και η πράξη στο χορτάρι αποδίδουν για τον Γερμανό. Έχει τον τρόπο, έως τώρα τουλάχιστον, να ελέγχει όπως ο ίδιος θέλει τα ματς. Να κρατά τον ρυθμό, να ανταποκρίνεται στις συνθήκες, να προσαρμόζεται στα δεδομένα του κάθε αντιπάλου που εναλλάσσονται από αγώνα σε αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ: Πόσα εισιτήρια διατέθηκαν, ο κόσμος στο ΓΣΠ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ