aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟμόνοια – ΑΠΟΕΛ: Πόσα εισιτήρια διατέθηκαν, ο κόσμος στο ΓΣΠ

Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ: Πόσα εισιτήρια διατέθηκαν, ο κόσμος στο ΓΣΠ

Μπορεί το ντέρμπι της Δευτέρας (1/12) να μην φτάσει σε προσέλευση κόσμου τα επίπεδα αγώνων Ομόνοιας – ΑΠΟΕΛ του παρελθόντος, όμως η εικόνα στο ΓΣΠ αύριο το βράδυ δεν θα θυμίζει σε τίποτε τα μουντά και άδεια γήπεδα που βλέπουμε στους πλείστους αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος την τελευταία διετία.

Η θετικότατη πορεία της Ομόνοιας στο πρωτάθλημα, η οποία υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ από καλύτερη βαθμολογική θέση (έστω κι αν οι γαλαζοκίτρινοι έχουν τρεις αγώνες λιγότερους) τον «αιώνιο» αντίπαλο για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια ξεσηκώνει τους φίλους των «πρασίνων», οι οποίοι θα δώσουν βροντερό παρών στο ντέρμπι.

Μέχρι το πρωί της Κυριακής η προπώληση των εισιτηρίων είναι κοντά στις 4500, ενώ υπάρχουν άλλοι 5500 κάτοχοι καρτών διαρκείας. Αναμένεται ότι η Ομόνοια θα πωλήσει τουλάχιστον άλλα 2000 εισιτήρια, έτσι θα έχει την συμπαράσταση περίπου 11-12 χιλιάδων οπαδών της.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Κατέληξε στους εκλεκτούς του ο Μπεργκ!

Θέμα χρόνου είναι η εξάντληση των 2200 εισιτηρίων που έχει στη διάθεσή του ο ΑΠΟΕΛ. Έχουν διατεθεί περίπου τα 2000 εισιτήρια και είναι δεδομένο ότι οι πρωταθλητές θα έχουν στο πλευρό τους 2200 οπαδούς.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Τα κρίσιμα νέα για Ιωάννου-Γκέντσογλου ενόψει Ομόνοιας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ