aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο Ντολ παίζει με τους δικούς του κανόνες

ΑΠΟΕΛ: Ο Ντολ παίζει με τους δικούς του κανόνες

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Το σκηνικό στον ΑΠΟΕΛ μοιάζει και είναι μπερδεμένο. Οι δημοσιογραφικές πληροφορίες που ήθελαν τη διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων να προορίζει τον Λούκα Χατζηλούκα σε ρόλο βοηθού προπονητή εν αγνοία των Τόμας Ντολ και Ντομένικο Τέτι επιβεβαιώθηκαν με τις δηλώσεις του Γερμανού προπονητή στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα.

Ο Τόμας Ντολ έχοντας τη δυναμική της επιτυχίας με 3-0 επί των ερυθρόλευκων άδραξε την ευκαιρία μετά από ερώτηση που του έγινε σχετικά με την πιθανότητα πρόσληψης του Λούκα Χατζηλούκα. Ο Γερμανός τεχνικός λες και περίμενε την «πάσα» είπε ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι» και πέταξε το μπαλάκι στη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ. Δήλωσε ικανοποιημένος με το τεχνικό του επιτελείο και τον τεχνικό διευθυντή και είπε ξεκάθαρα ότι δεν θεωρεί πως χρειάζεται να γίνει καμία ενίσχυση στο προπονητικό τιμ.

Το πως θα χειριστεί η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη το όλο θέμα θα το δείξει ο χρόνος. Στο Μπακού δημοσιοποιήθηκε το πειθαρχικό παράπτωμα του Μούσα Τάαμαρι και η τιμωρία του από τη διοίκηση της ομάδας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο προπονητής αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον Ζοαοζίνιο επίσης για πειθαρχικό παράπτωμα. Κάτι τέτοιο, πάντως, δεν λέχθηκε από επίσημα χείλη. Οι διοικούντες τον ΑΠΟΕΛ έκριναν ότι υπάρχει χαλάρωση στα αποδυτήρια της ομάδας και αποφάσισαν να σφίξουν τα λουριά. Τιμώρησαν ποδοσφαιριστές και προς αυτή την κατεύθυνση είναι και η επιθυμία πρόσληψης του Λούκα Χατζηλούκα. Από την στιγμή, όμως, που προπονητής και τεχνικός διευθυντής είναι αντίθετοι σε κάτι τέτοιο το πράγμα μπερδεύεται. Και μάλιστα πολύ…

Διαβάστε επίσης: Γέλασε και έριξε άκυρο σε Χατζηλούκα ο Ντολ!

Το «διπλό» σε μία δύσκολη έδρα όπως το «Αμμόχωστος» λειτούργησε ενισχυτικά για τον Τόμας Ντολ, έστω και αν ο ΑΠΟΕΛ δεν ενθουσιάζει με την απόδοσή του. Τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα μετρούν οι γαλαζοκίτρινοι και πήραν τονωτική ένεση για τα ματς με ΑΕΚ και Καραμπάχ στο ΓΣΠ. Δύο παιχνίδια με ψηλό δείκτη δυσκολίας και ιδίως το δεύτερο κομβικό για την μετέπειτα πορεία του ΑΠΟΕΛ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ως τότε ο Ντολ, μετά τη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας, θα παίζει (μάλλον) με τους δικούς του κανόνες.

Διαβάστε επίσης: Καθάρισε σε οκτώ λεπτά ο ΑΠΟΕΛ, χειροκροτήθηκε η Σαλαμίνα! (pics & vid)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ