aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο Ντολ έκοψε και μοίρασε για την ενδεκάδα με Καραμπάχ

ΑΠΟΕΛ: Ο Ντολ έκοψε και μοίρασε για την ενδεκάδα με Καραμπάχ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Ο Τόμας Ντολ είδε, έκρινε και αποφάσισε, σε ότι έχει να κάνει με το σημερινό παιγνίδι. Ο Γερμανός «έκοψε» και «μοίρασε» την τράπουλα και επέλεξε τους έντεκα που θα ξεκινήσουν τον αγώνα. Όπως όλα δείχνουν ο καθ’ ύλην αρμόδιος των γαλαζοκίτρινων θα πορευτεί εκ νέου με το 3-5-2, οι επιλογές δεν λείπουν και προφανώς δεν αποκλείεται να επιφυλάσσει και κάποια έκπληξη στους ρόλους που θα μοιράσει.

Βάση λογικής και ενδείξεων, πάντως ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ δεν θα προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές και διαφοροποιήσεις σε ότι έχει να κάνει με τα πρόσωπα. Ο Μπέλετς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τριάδα στην άμυνα τους Βούρο, Μερκή, Σάβιτς. Οι δύο πλάγιοι μπακ – χαφ θα είναι δεξιά ο Μιχαίλοβιτς και αριστερά ο Ιωάννου. Ο Σόουζα με τον Μάτιτς και τον Γκέντσογλου θα είναι οι κεντρικοί μέσοι  και επιθετικό δίδυμο ο Αλ Τάαμαρι με τον Πάβλοβιτς.

Διαβάστε επίσης: «Τα €1.600.000 για Ζαχίντ και τα παζάρια με τον ΑΠΟΕΛ»

Αν πάει με 4-2-3-1, εκείνο που ουσιαστικά θα αλλάξει είναι πως στην εξίσωση μπαίνουν πλέον και ο Άλεφ με τον Χαλένιους (και θα μείνει ενδεχομένως εκτός ο Σάβιτς), για να μην πούμε πως από τη στιγμή που και ο Ντε Βινσέντι είναι ετοιμοπόλεμος μπορεί να επιστρατευτεί. Αν κρίνουμε πάντως πως στους τελευταίους τρεις αγώνες ο Ντολ παρέταξε την ομάδα του με τριάδα στην άμυνα, το ίδιο θα πράξει και σήμερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ