aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο καταβεβλημένος Τάαμαρι λόγω Ραμαζανιού και ο τελικός κυπέλλου

ΑΠΟΕΛ: Ο καταβεβλημένος Τάαμαρι λόγω Ραμαζανιού και ο τελικός κυπέλλου

Ο Μούσα Αλ-Τάαμαρι τράβηξε μπόλικο κουπί στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Είναι βασικός και αναντικατάστατος στον ΑΠΟΕΛ, κέρδισε και τις εντυπώσεις με την Εθνική Ιορδανίας στο Ασιατικό κύπελλο, και τέλος πολλοί μνηστήρες κατηφόρισαν για το νησί μας ώστε να τον παρακολουθήσουν από κοντά. Υπενθυμίζουμε πως αρκετοί σκάουτερ έδωσαν το παρών τους στο ΓΣΠ, ενώ το όνομα του Ιορδανού έχει γραφτεί και στο ρεπορτάζ της Ρόμα.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός στο τελευταίο παιχνίδι των γαλαζοκιτρίνων με την Ομόνοια, φάνηκε αδύναμος και δεν έκανε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του στα πρώτα 45 λεπτά που αγωνίστηκε, καθώς στο ημίχρονο ο Τραμετσάνι τον αντικατέστησε. Λίγο αργότερα, όταν ακολούθησε το πάρτι στον εξώστη με τους χιλιάδες φίλους του ΑΠΟΕΛ που αποθέωσαν τους παίκτες, ο «Μέσι της Ιορδανίας» ήταν απών, αφού ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε αμέσως στο σπίτι του. Αιτία; Το Ραμαζάνι, το οποίο ακολουθούν πιστά οι Μουσουλμάνοι (απαγορεύεται το φαγητό ακόμη και νερό από την ανατολή μέχρι την δύση του ήλιου). Φέτος, άρχισε στις 6 Μαΐου, θα διαρκέσει 30 μέρες και έτσι θα ολοκληρωθεί στις 5 Ιουνίου.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Πιθανή ανατροπή με το μέλλον του Μπάλογκ

Αυτό σημαίνει πως ο Αλ-Τάαμαρι στις 22 Μαΐου που θα διεξαχθεί ο τελικός κυπέλλου με την ΑΕΛ θα είναι σε περίοδο Ραμαζανιού. Όπως τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις, ο Ιορδανός βρίσκεται στη διάθεση του Τραμετσάνι ωστόσο θα γίνει η ανάλογη διαχείριση αφού ο ποδοσφαιριστής είναι ήδη αρκετά καταβεβλημένος. Είναι μια επίπονη διαδικασία, όμως στην ομάδα της πρωτεύουσας την σέβονται απόλυτα.

Σαφώς και η αδυναμία του Τάαμαρι αποτελεί πονοκέφαλο για τον Ιταλό τεχνικό, όμως καλείται να βρει τις λύσεις στα πόδια των συμπαικτών του ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη στον παράγοντα της επίθεσης και του σκοραρίσματος. Υπενθυμίζουμε πως μοναδικός απόντας για το παιχνίδι της Τετάρτης είναι ο παροπλισμένος Σάββας Γκέντσογλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ