aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο Καρώ μετρά αντίστροφα και ο Μιλόγεβιτς επιστροφές

ΑΠΟΕΛ: Ο Καρώ μετρά αντίστροφα και ο Μιλόγεβιτς επιστροφές

Σε πορεία αντίστροφης μέτρησης για την επιστροφή τους στους αγωνιστικούς χώρους βρίσκεται ο Ανδρέας Καρώ. Ο κεντρικός αμυντικός του ΑΠΟΕΛ διακρίνεται στις φωτογραφίες που δημοσίευσαν οι γαλαζοκίτρινοι να συμμετέχει σε ασκήσεις με την μπάλα μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές στον «Αρχάγγελο», γεγονός που μαρτυρά πως έχει αφήσει πίσω τον τραυματισμό του.

Το δίδυμο των Κρέσπο και Ντβάλι τα πάει περίφημα στο κέντρο της άμυνας του ΑΠΟΕΛ, όμως η επιστροφή του Κύπριου στόπερ χαροποιεί τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος βλέπει τα διαθέσιμα «όπλα» να αυξάνονται.

Μπέλετς, Σούσιτς και Φεράρι «τρέχουν» για το ντέρμπι με την Ομόνοια και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα με τον «αιώνιο» αντίπαλο. Στο απουσιολόγιο της τεχνικής ηγεσίας θα βρίσκεται ο Τσεπάκ, ο οποίος συμπλήρωσε απαγορευμένο αριθμό καρτών και θα εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ