aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο επιπόλαιος και ο 19χρονος που έκλεψε τις εντυπώσεις

ΑΠΟΕΛ: Ο επιπόλαιος και ο 19χρονος που έκλεψε τις εντυπώσεις

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Η αλήθεια είναι πως ο ΑΠΟΕΛ ήταν καταιγιστικός στο πρώτο ημίχρονο με τον Εθνικό. Δημιούργησε διψήφιο αριθμό τελικών προσπαθειών, αλλά φάνηκε αρκετά επιπόλαιος για να πετύχει δεύτερο, ίσως και τρίτο γκολ. Στο δεύτερο μέρος, απόρροια και της κούρασης ορισμένων παικτών που δεν αγωνίζονται τακτικά, έριξε ταχύτητα και εν τέλει αγχώθηκε μέχρι να σφραγίσει τη νίκη.

Πέτυχε άλλη μια φορά γκολ από στατική φάση και επίσης, άλλη μία φορά μετά από ενέργεια του Αλ Τάαμαρι. Εδώ και καιρό, προκύπτει ένα θέμα στο εν λόγω σκέλος, με βασικότερο την επιπολαιότητα στην τελική ενέργεια και προσπάθεια. Γενικώς, ο νέος προπονητής θα έχει να επιτελέσει αρκετή δουλειά προκειμένου να προσθέσει νέα στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας, ενισχύοντας το αγωνιστικό βεληνεκές. Γιατί, εάν ο ΑΠΟΕΛ συνεχίσει να μην είναι συνεπής, θα αντιμετωπίσει πολύ πιο σοβαρό πρόβλημα στη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ψηλά στη λίστα ο Χιμένεθ, αλλά…

Έκλεψε τις εντυπώσεις
Για πρώτο παιχνίδι στο αρχικό σχήμα ο Χρίστος Σιέλης είχε πολύ καλή αγωνιστική παρουσία. Ο 19χρονος διεθνής χρησιμοποιήθηκε στο κέντρο της άμυνας, δίπλα από τον Βούγιαντιν Σάβιτς, καταγράφοντας σωστές τοποθετήσεις, ανέπτυξε πρωτοβουλίες, δίνοντας την εντύπωση πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με αρκετές παρουσίες στην ανδρική ομάδα.

Ο νεαρός αποτέλεσε το μεγαλύτερο κέρδος για τον ΑΠΟΕΛ στο προχθεσινό παιχνίδι, παίρνοντας τα εύσημα από τον προπονητή και τους συμπαίκτες του. Μάλιστα, οι φίλοι της ομάδας που βρέθηκαν στο ΓΣΠ, χειροκρότησαν τον Σιέλη σε ορισμένες φάσεις που βγήκε κερδισμένος, ενισχύοντας ψυχολογικά τον ποδοσφαιριστή. Απέδειξε πως έχει το αγωνιστικό υπόβαθρο ώστε να καθιερωθεί σε βάθος χρόνου και να προχωρήσει. Φτάνει, να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά, να μείνει προσγειωμένος και να πιστέψει ακόμη περισσότερο στις δυνατότητές του.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Λήξη συναγερμού στον Αρχάγγελο, ρούχα στη βαλίτσα (video)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ