aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ψηλά στη λίστα ο Χιμένεθ, αλλά…

ΑΠΟΕΛ: Ψηλά στη λίστα ο Χιμένεθ, αλλά…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία κατάληξης με τον προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Τόμας Ντολ. Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ σε συνεργασία με τον Ντομένικο Τέτι, ενέτεινε τις προσπάθειές της, προσδοκώντας πως το εν λόγω κεφάλαιο θα κλείσει πολύ σύντομα.

Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας, ψηλά στη λίστα βρίσκεται και η επιλογή του Μανόλο Χιμένεθ. Αναφερόμαστε στον πρώην κόουτς της ΑΕΚ, ο οποίος οδήγησε την Ένωση στην κατάκτηση του τίτλου έπειτα από 24 χρόνια το 2018.

Λύση, όμως, με υψηλό βαθμό δυσκολίας. Βλέπετε, ο έμπειρος Ανδαλουσιάνος κόουτς βρίσκεται στον πάγκο της Αλ Ουάχντα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται τέλος της σεζόν. Υπάρχει, πάντως, μία πιθανότητα να απεμπλακεί από τις συμβατικές του δεσμεύσεις με τον σύλλογο του Άμπου Ντάμπι.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Λήξη συναγερμού στον Αρχάγγελο, ρούχα στη βαλίτσα (video)

Στον ΑΠΟΕΛ, ασφαλώς, έχουν χτυπήσει την πόρτα κι άλλων προπονητών, ώστε να διαπιστώσουν κατά πόσον υπάρχει πρόσφορο έδαφος επίτευξης συνεργασίας. Από τη στιγμή που οι διεργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη, ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψει κατάληξη.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Διάψευση από Πετεβίνο για Ιδιάκεθ, με γέλιο… Τορναρίτη

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ