aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΑΠΟΕΛ: Ο ανηφορικός μονόδρομος με τις πολλές στροφές

ΑΠΟΕΛ: Ο ανηφορικός μονόδρομος με τις πολλές στροφές

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Αυτό το νόημα βγάλαμε, μέσα από τα όσα μας δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του σωματείου ΑΠΟΕΛ Πανίκος Χατζηλιασής, δηλαδή αυτό που επιλέξαμε για τίτλο. Αντικείμενο της συνομιλίας, το πώς ο ίδιος εκτιμά ότι θα είναι η πορεία που θα πραγματοποιήσει κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, η ομάδα των γαλαζοκιτρίνων, η οποία προέρχεται από την προηγούμενη, στην οποία δεν προστέθηκε κάποιο τρόπαιο στη βιτρίνα της ομάδας.

«Κατ’ αρχήν τα οικονομικά μας, θα είναι σε μιαν πολύ καλύτερη κατάσταση λόγω των προσεγμένων κινήσεων που έγιναν κατά τη χρονιά που πέρασε. Βέβαια οι εποχές είναι δύσκολες και αυτό το γνωρίζουν όλοι. Είναι σαν ένας ανηφορικός δρόμος με πολλές και επικίνδυνες στροφές», είπε και πρόσθεσε:

«Για τον ΑΠΟΕΛ όμως, το έμβλημα του, καθορίζει έναν μονόδρομο, που δεν είναι άλλος, εκτός από την επιστροφή στην κορυφή. Αυτή είναι η αρμόζουσα θέση για τον ΑΠΟΕΛ, δηλαδή εκεί που το θέλουν οι δεκάδες χιλιάδες των οπαδών του. Υπάρχει εμπιστοσύνη στον πρόεδρο κ. Ποταμίτη, όπως και στον προπονητή, Αντώνη Κωνσταντινίδη. Οι δυο τους είναι άνθρωποι με όραμα και πολεμιστές. Όλα τα άλλα, θα φανούν εντός των αγωνιστικών χώρων».

Όλα καλά με τον Κοιλαρά

Εν τω μεταξύ, όλα πάνε καλά με τη διαδικασία αποθεραπείας του Γαβριήλ Κοιλαρά. Ο μεγάλος άτυχος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, βρίσκεται σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο στην Αθήνα και όλα δείχνουν ότι τη μέρα που θα ξεκινήσει η προετοιμασία, θα είναι πανέτοιμος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ