aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Nτόμινο εξελίξεων στα μετεγγραφικά

ΑΠΟΕΛ: Nτόμινο εξελίξεων στα μετεγγραφικά

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Εβδομάδα βγαίνει, εβδομάδα μπαίνει και το θέμα ενίσχυσης δεν λέει να «ζεσταθεί» και να πάρει για τα καλά μπρος. Στον ΑΠΟΕΛ πάντως δεν δείχνουν να ανησυχούν αν και έχουν απομείνει λιγότερο από δυο βδομάδες για την έναρξη της προετοιμασίας (20 του μήνα). Αναγνωρίζουν πως κάποια θέματα έχουν «σταλώσει», δεν μπορεί όμως να γίνει διαφορετικά. Άλλωστε κάποια στιγμή, αργά ή γρήγορα ένα, ένα τα θέματα θα πάρουν το δρόμο τους. Αρχής γενομένης από την ερχόμενη βδομάδα.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι δεν μπορεί να υπάρξει περαιτέρω καθυστέρηση στα μετεγγραφικά θέματα, αφού η βδομάδα στην οποία θα μπούμε θεωρείται και σημαντική και ουσιαστική. Εδώ και καιρό πολλά θέματα βρίσκονται στο «περίμενε», ενώ άλλα είναι στον «αέρα». Αρχής γενομένης από την περίπτωση με τον Λαφράνς, ένα θέμα που αναμένεται απλά (;) η ανακοίνωση του παίκτη. Στην αναμονή και ο Φράνσις Ουζόχο, για τον οποίο γίνεται επίσης πολύς λόγος πως προβάρει τα γαλαζοκίτρινα. Στα «κατ’ επείγοντα» και η ανανέωση της συνεργασίας ή όχι με τον Μοράις, από την απάντηση του οποίου θα εξαρτηθούν οι πάρα πέρα κινήσεις των Τέτι και Τραμετσάνι.

Διαβάστε επίσης: Συμφωνία με Σάμπουριτς, δελεαστική πρόταση σε Κωστή

Από εκεί και πέρα είναι οι δανεικοί, ένα θέμα που σε ό,τι έχει να κάνει με τον Καζού τουλάχιστον θα υπάρξει μια σχετική καθυστέρηση ακόμα μέχρι να περάσει εκ νέου από το μικροσπόπιο του Σαμπάολι, στη Σάντος, κάτι που δεν πρόκειται να γίνει πριν τις αρχές του επόμενου μήνα. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Νατέλ τα πράγματα (φαινομενικά και μόνο) δείχνουν περισσότερο θετικά, αφού η Σάο Πάολο, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Βραζιλία θα παρατείνει τον δανεισμό τόσο του Νατέλ, αλλά και άλλων έξι ποδοσφαιριστών ένεκα συμφόρησης στο ρόστερ της. Πέραν αυτών είναι το ενδιαφέρον άλλων ομάδων για την απόκτηση ποδοσφαιριστών των πρωταθλητών είτε με δανεισμό, είτε με ελευθέρα.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: To μόνιμο καλοκαιρινό σίριαλ και ο Ρόμο

Γίνεται λοιπόν αντιληπτό πως δεν μπορεί να υπάρξει άλλη καθυστέρηση, αφού κάποια στιγμή πρέπει ν’ αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι του καλοκαιρινού προγραμματισμού στους γαλαζοκίτρινους. Από τη στιγμή που θα γίνει η αρχή, αυτόματα θα προκύψει και ντόμινο εξελίξεων με τον ΑΠΟΕΛ της νέας περιόδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ