aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: To μόνιμο καλοκαιρινό σίριαλ και ο Ρόμο

ΑΠΟΕΛ: To μόνιμο καλοκαιρινό σίριαλ και ο Ρόμο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Το θέμα με τους τερματοφύλακες (και όχι μόνο) στον ΑΠΟΕΛ εξελίσσεται σε μόνιμο καλοκαιρινό σίριαλ τα τελευταία χρόνια (από την εποχή ακόμα που αγωνιζόταν στην ομάδα ο Χιώτης)! Οι γαλαζοκίτρινοι από τη στιγμή που διαθέτουν στο ρόστερ τους δύο και τρεις εξαιρετικούς «άσους», μοιραία δημιουργείται και θέμα, όχι μόνο για το ποιος θα παίζει βασικός, αλλά και για το ποιοι τρεις θα βρίσκονται στο ρόστερ.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Η επιπλέον καταπόνηση, ο κίνδυνος και η διαχείριση του Τάαμαρι

Ως τώρα, ο μόνος σίγουρος είναι ο Μπόι Βάτερμαν, με το όνομα του Φράνσις Ουζόχο να παίζει έντονα, με τις πληροφορίες να τον θέλουν με το ενάμισι πόδι στο κατώφλι του Αρχάγγελου. Αυτό σημαίνει πως τόσο ο Ρόμο, όσο και ο Μιχαήλ, το πιθανότερο είναι να παραχωρηθούν εκ νέου δανεικοί. Για τον Ρόμο τα δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν και όλα δείχνουν (πάντα υπό την αίρεση πως θα παραχωρηθεί δανεικός) πως δεν θα δυσκολευτεί να βρει τον επόμενό του σταθμό.

Διαβάστε επίσης: Αποθέωση Πιέρου στον Ιρλανδό: «Οοο… Σέρινταν»

Αρκετές ομάδες του εξωτερικού έχουν εκφράσει την πρόθεση να τον αποκτήσουν (και από προηγμένα πρωταθλήματα) και το μόνο που απομένει είναι να του «ανάψουν» το πράσινο φως οι πρωταθλητές για να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα που θα επιλέξει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ