aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: Νέο πρόβλημα ενόψει Σούντουβα

AΠΟΕΛ: Νέο πρόβλημα ενόψει Σούντουβα

Νέος «πονοκέφαλος» στον ΑΠΟΕΛ ενόψει του επαναληπτικού της ερχόμενης Τρίτης (17/7 20:00) με την Σούντουβα στο ΓΣΠ για τον α’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, στον οποίοι οι εξάκις σερί πρωταθλητές Κύπρου καλούνται ν’ ανατρέψουν την ήττα με 3-1 του πρώτου αγώνα στη Λιθουανία.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος των γαλαζοκιτρίνων, Καζού νιώθει ενοχλήσεις και θα ακολουθήσει πρόγραμμα φυσιοθεραπείας τις επόμενες μέρες, γεγονός που καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του.

Διαβάστε επίσης: Τα «ιδιαίτερα» του Μπαλταζάρ

Ατομικά γυμνάστηκε ο Ενσούε, ενώ πρόγραμμα φυσιοθεραπείας έκανε ο Τόμας ντε Βινσέντι που δεν υπολογίζεται από τον Μπρούνο Μπαλταζάρ. Ετοιμοπόλεμος είναι ο Ζαχίντ.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση

«Ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο ακολούθησε ο Nsoue. Πρόγραμμα φυσιοθεραπείας ακολούθησε ο De Vincenti. Πρόβλημα ενοχλήσεων αντιμετωπίζει και ο Caju που θα ακολουθήσει πρόγραμμα φυσιοθεραπείας, τις επόμενες μέρες».

Διαβάστε επίσης: Θα «αγγίξουν» και τον Βάτερμαν οι αλλαγές;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ