aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ – Μοράις: Διαφωνία σε διάστημα 48 ωρών, αλλά…

AΠΟΕΛ – Μοράις: Διαφωνία σε διάστημα 48 ωρών, αλλά…

Ο Νούνο Μοράις αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ. Ο Πορτογάλος καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο με τη φανέλα των γαλαζοκιτρίνων καθώς είναι κάτοικος Αρχάγγελου τα τελευταία 11 (!) χρόνια. Ο Μοράις έκλεισε ήδη τα 35 του χρόνια ωστόσο δηλώνει έτοιμος να συνεχίσει να αγωνίζεται.

Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος το βράδυ του Σαββάτου αφού πανηγύρισε την κατάκτηση του έβδομου συνεχόμενου πρωταθλήματος (9ο για τον ίδιο) μίλησε στα ΜΜΕ και μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει σχετικά με το αν τον ενδιαφέρει να δουλέψει στην ομάδα της πρωτεύουσας αλλά από άλλο πόστο. Η απάντηση του «αφοπλιστική» και ξεκάθαρη: «Ακόμα θέλω να παίζω. Δεν έχω πρόβλημα να συνεχίσω στον ΑΠΟΕΛ, απλά θέλω να παίζω και ελπίζω να βρούμε την λύση. Ο ΑΠΟΕΛ είναι το σπίτι μου, θέλω να μείνω».

Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο αφού ο 35χρονος ποδοσφαιριστής νιώθει πως μπορεί ακόμη να προσφέρει στα παιχνίδια των γαλαζοκιτρίνων.

Διαβάστε επίσης: Χείμαρρος και αποκαλυπτικός ο Πετρίδης

Πάμε τώρα στο βράδυ της Δευτέρας. 48 ώρες μετά τις δηλώσεις του Μοράις, ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης κλήθηκε να απαντήσει αν θα ανανεώσει ο αρχηγός της ομάδας: «Θα τον καλέσουμε εντός των επόμενων 10 ημερών να ακούσουμε και τον ίδιο πως βλέπει την πορεία του αν και εφόσον θέλει να μείνει. Είναι ένας παίκτης που αγωνίζεται 90 λεπτά και αν τον βγάλεις αλλαγή του κακοφαίνεται (γέλια). Έχει φτάσει σε ένα σημείο που πρέπει να κάνει αυτοσυντήρηση. Φέτος είχαμε πιο λίγα παιχνίδια».

Ο ισχυρός άντρας των γαλαζοκιτρίνων έστειλε μήνυμα στον Μοράις ενώ με αρκετή δόση χιούμορ ανέφερε πως αν γίνει αλλαγή από τον προπονητή του κακοφαίνεται. Ο Πορτογάλος έχει καταγράψει φουλ συμμετοχές με τον ΑΠΟΕΛ σε όλες τις αγωνιστικές περιόδου. Φέτος ο Τραμετσάνι… τόλμησε και τον κράτησε σε κάποια παιχνίδια στον πάγκο, κάτι που θα γίνει και τη νέα σεζόν εφόσον παραμείνει στον Αρχάγγελο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ