aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Μιλόγεβιτς ο 25ος, εκτός του κλειστού κλαμπ

ΑΠΟΕΛ: Μιλόγεβιτς ο 25ος, εκτός του κλειστού κλαμπ

Από μηδενική βάση αρχίζει η αναζήτηση προπονητή στον ΑΠΟΕΛ. Άλλωστε, η απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς πάρθηκε μόλις χθες και σύμφωνα με την ενημέρωση των γαλαζοκιτρίνων πρόθεση της διοίκησης ήταν να ανανεωθεί η συνεργασία με τον Σέρβο προπονητή. Ο 53χρονος τεχνικός είχε διαφορετική άποψη, καθώς σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ μετέφερε την απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα καθίσει το Σάββατο (27/5) για 34η και τελευταία φορά στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, στον εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον Άρη. Ο απολογισμός του Σέρβου είναι 20 νίκες, 8 ισοπαλίες και πέντε ήττες με μέσο όρο κερδισμένων βαθμών ανά ματς τους 2,06 βαθμούς.

Η επομένη ημέρα βρίσκει τη διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη να ψάχνει τον 25o προπονητή στις δύο θητείες της. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έκατσε στον «ηλεκτρικό» γαλαζοκίτρινο πάγκο για 6,5 μήνες και δεν πρόλαβε να μπει στο κλειστό κλαμπ των προπονητών που άντεξαν διψήφιο αριθμό μηνών. Σε αυτό περιλαμβάνονται τα ονόματα των Ιβάν Γιοβάνοβιτς (16 μήνες), Ευγένιος Γκέραρντ (15 μήνες), Σωφρόνης Αυγουστή (14 μήνες), Γιώργο Δώνης (13 μήνες, στην πρώτη θητεία του), Τόμας Κρίστιανσεν (12 μήνες) και Πάολο Τραμετσάνι (10 μήνες).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ