aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Μετρά επιστροφές ο Μιλόγεβιτς

ΑΠΟΕΛ: Μετρά επιστροφές ο Μιλόγεβιτς

Με αυξημένες επιλογές θα πάει κατά πάσα πιθανότητα ο ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι της Κυριακής (30/10) με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι ποδοσφαιριστές των γαλαζοκιτρίνων αρχίζουν σήμερα την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τους περσινούς πρωταθλητές.

Οι ενδείξεις είναι θετικές για τους Βιντ Μπέλετς και Γκεόργκι Κοσταντίνοφ, οι οποίοι είναι σε πορεία επιστροφής στην αγωνιστική δράση. Αν και είναι νωρίς, εκτιμάται πως θα ενισχύσουν το πλάνο του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στη Λεμεσό, αν και οι αντικαταστάτες τους (Χριστοδούλου και Νταουσβίλι) ήταν στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αμφίβολοι είναι για την ώρα οι Τσεπάκ και Εντονγκαλά, οι οποίοι λόγω προβλήματος τραυματισμού δεν ήταν στην αποστολή του τελευταίου αγώνα, και η κατάστασή τους θα αξιλογείται καθημερινά. Στο απουσιολόγιο του Σέρβου προπονητή θα είναι σίγουρα το όνομα του Ανδρέα Καρώ. Όσον αφορά τον Γκιόργκι Κβιλιτάια, αποχώρησε με ενοχλήσεις στο 74’ της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, εντούτοις η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία και εκτός απροόπτου θα είναι στο «οπλοστάσιο» του Μιλόγεβιτς για το ματς στη Λεμεσό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ