aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ/Μετεγγραφές: «Κλίνατε επ' αριστερά…»

ΑΠΟΕΛ/Μετεγγραφές: «Κλίνατε επ’ αριστερά…»

Ο Αργεντίνος αριστερός μπακ Φράνκο Άριελ Φεράρι και ο Βραζιλιάνος εξτρέμ Μαρκίνιος αποτελούν προτεραιότητες στο μετεγγραφικό σκέλος του ΑΠΟΕΛ και τις τελευταίες ώρες έχει σημειωθεί μεγάλη πρόοδος στις διαπραγματεύσεις.

Καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια ώστε να ολοκληρωθούν επιτυχώς οι επαφές με τις ομάδες που διατηρούν τα δικαιώματά τους μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, ώστε να είναι διαθέσιμοι στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας αγωνιστικής περιόδου. Βλέπετε, αγωνίζονται σε θέσεις που η ομάδα έχει μεγάλη ανάγκη από επιπρόσθετες επιλογές.

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στο ιταλικό πρωτάθλημα βρίσκεται ο Σιμόνε Σκουφέτ, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα. Ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ, εμφανίζεται πρόθυμος να επαναπατριστεί και να αγωνιστεί με τα χρώματα της Λέτσε, σύλλογος που δείχνει ζωηρό ενδιαφέρον. Ουσιαστικές εξελίξεις αναμένονται το Σαββατοκυρίακο, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα TUTTOcalcioPUGLIA.com.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ