aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Μέσα από τα αυτονόητα του Ντολ ήρθε η δικαίωση για Πετρίδη

ΑΠΟΕΛ: Μέσα από τα αυτονόητα του Ντολ ήρθε η δικαίωση για Πετρίδη

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Στα… σχοινιά ο ΑΠΟΕΛ, αλλά ο πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης αρνείται να παραδοθεί. Έπαιξε τα ρέστα του με την αλλαγή προπονητή, εκεί που άλλοι θα έριχναν λευκή πετσέτα και δικαιώθηκε στον απόλυτο βαθμό. Μπορεί ο νέος κόουτς Τόμας Ντολ να μην είχε χρόνο να αλλάξει πολλά πράγματα στην φιλοσοφία ή στο τακτικό κομμάτι της ομάδας, αλλά έκανε τα αυτονόητα και δικαίωσε τη διοίκηση για την επιλογή της να τον φέρει ως αντικαταστάτη του Πάολο Τραμετσάνι.

Διαβάστε επίσης: Τους περιμένει ο ΑΠΟΕΛ, «ερχόμαστε» λέει ο Άγιαξ!

Ο Γερμανός τεχνικός έβαλε καταρχήν τετράδα στην άμυνα για να θωρακίσει την αμυντική συμπεριφορά των περσινών πρωταθλητών. Εξάλλου, οι απουσίες των Βούρου και Σάβιτς δεν του επέτρεπαν να κάνει και πολλά. Παράλληλα επιτέλους έκανε το αυτονόητο που δεν ήθελε να κάνει ο προκάτοχός του στον «γαλαζοκίτρινο» πάγκο. Ο Μιχαΐλοβιτς στο δεξί άκρο και ο Ιωάννου στο αριστερό άκρο και υπάρχει απόλυτη ισορροπία στην άμυνα αλλά και στην ανάπτυξη αφού και οι δυο μπορούσαν να ανέβουν και να σεντράρουν. Παράλληλα οι κινήσεις του από τον πάγκο είναι γεγονός πως βοήθησαν την ομάδα. Ένα άλλο στοιχειό του Ντολ είναι και ότι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό «έπαιζε» μαζί με τους παίκτες του από τη γραμμή του άουτ.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Έχει (€)15.250.000 και… πλέον λόγους με τον Άγιαξ!

Τόσο η αλλαγή του Ντε Βινσέντι αλλά και του Πάβλοβιτς που έγιναν με άλλο στόχο βοήθησαν τα μέγιστα. Η κίνηση ματ όμως ήταν αύτη του Μπέζιακ. Παίκτης ο όποιος ήταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας ήρθε από το πουθενά και κατάφερε να κάνει τα πάντα. Να μαρκάρει να τρέξει να απειλήσει να δημιουργήσει. Όλα αυτά από έναν παίκτη που ο Τραμετσάνι μάλλον τον είχε ξεχάσει. Ο Μπέζιακ μπορεί να μην είναι ο Αλ Τάαμαρι μπορεί να μην είναι ο Εφραίμ είναι όμως ένας παίκτης συνόλου. Ο Ντολ λοιπόν έκανε τα αυτονόητα και δικαιώθηκε, όπως δικαιώθηκε και ο Πρόδρομος Πετρίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ