aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Mελέτη βιωσιμότητας για ανέγερση γηπέδου, έστειλε ερωτηματολόγιο

ΑΠΟΕΛ: Mελέτη βιωσιμότητας για ανέγερση γηπέδου, έστειλε ερωτηματολόγιο

Λεπτομερή μελέτη βιωσιμότητας και εκπόνηση πλάνου εργασίας σε σχέση με το ενδεχόμενο δημιουργίας ιδιόκτητου γηπέδου διεξάγει ο ΑΠΟΕΛ σε συνεργασία με διεθνή συμβουλευτικό οίκο. Στο πλαίσιο αυτό οι γαλαζοκίτρινοι έχουν αποστείλει συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο και τα συμπεράσματα θα παίξουν, όπως αναφέρουν, σημαντικό ρόλο σε ότι αφορά στην μελέτη βιωσιμότητας ενός ιδιαίτερα σημαντικού εγχειρήματος για την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει ότι διεξάγει σε συνεργασία με διεθνή συμβουλευτικό οίκο, λεπτομερή μελέτη βιωσιμότητας και εκπόνησης πλάνου εργασίας σε σχέση με το ενδεχόμενο δημιουργίας ιδιόκτητου γηπέδου. Για αυτό και έχει αποστείλει συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο σε όλες τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις που διατηρεί στην βάση δεδομένων της, για χρήστες που έχουν συγκατατεθεί στην πολιτική προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Οι τρεις σωματοφύλακες

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό όσοι έχουν παραλάβει το συγκεκριμένο email όπου περιλαμβάνεται το ερωτηματολόγιο, να προχωρήσουν άμεσα στην συμπλήρωση του. Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου θα είναι δυνατή μέχρι και την Παρασκευή 08/11. Τα συμπεράσματα μέσα από τις απαντήσεις που θα προκύψουν, θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε ότι αφορά στην μελέτη βιωσιμότητας ενός ιδιαίτερα σημαντικού εγχειρήματος για την ομάδα μας.

Όσοι περισσότεροι ανταποκριθούν τόσο πιο αξιόπιστο θα είναι το δείγμα και τα συμπεράσματα της έρευνας».

Διαβάστε επίσης: Έβαλαν στο «μάτι» τον προπονητή Νέων του ΑΠΟΕΛ, αδειάζει θέση;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ