aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οι τρεις σωματοφύλακες

ΑΠΟΕΛ: Οι τρεις σωματοφύλακες

TOY ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Ανεβαίνουν μέρα με τη μέρα οι εντάσεις στην προετοιμασία ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ, το ερχόμενο Σάββατο, με τους γαλαζοκίτρινους να κυνηγούν το 5/5, αφενός για να διατηρήσουν το απόλυτο και αφετέρου να δώσουν τη χαριστική βολή στην ομάδα της Λάρνακας και τις όποιες φιλοδοξίες έχει.

Οι επιλογές δεν θα λείπουν ούτε στην 8η αγωνιστική από τον Τόμας Ντολ, σε ό,τι αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας. Μπορεί να υπάρχουν 2-3 ερωτηματικά με κάποιους ποδοσφαιριστές, το πιθανότερο ωστόσο είναι πως δεν θα γίνουν πολλές αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα στο «Αμμόχωστος». Η πιο σημαντική ενδεχομένως αλλαγή που θα δούμε είναι η συμμετοχή του Μούσα Αλ Τάαμαρι από την αρχή του αγώνα. Ο Ιορδανός διεθνής, στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα πέρασε ως αλλαγή και έδωσε την ασίστ στον Μάτιτς που πέτυχε το δεύτερο γκολ.

Διαβάστε επίσης: Έβαλαν στο «μάτι» τον προπονητή Νέων του ΑΠΟΕΛ, αδειάζει θέση;

Η λογική παραπέμπει στο ότι ο Τόμας Ντολ θα δώσει φανέλα βασικού στον Μούσα, ο οποίος αποτελεί βαρόμετρο για την ομάδα. Άλλωστε η μη παρουσία του στην ενδεκάδα είχε να κάνει με το «καψόνι» που τον υπέβαλε ο Γερμανός σε πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο είχε υποπέσει. Από εκεί και πέρα έχουμε την πιθανολογούμενη επιστροφή του Νικόλα Ιωάννου, ο οποίος αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και το οποίο έχει ξεπεράσει. Στην περίπτωση που ο Νικόλας είναι 100% έτοιμος για να ξεκινήσει ίσως υπάρξει μετακίνηση του Βιντιγκάλ από το αριστερό άκρο, ίσως και να τον αφήσει εκτός ενδεκάδας.

Η τρίτη περίπτωση έχει να κάνει με τον Άλεφ, ο οποίος είναι αμφίβολος, με αποτέλεσμα να παίρνει και πάλι θέση στην πρώτη γραμμή ο Σάββας Γκέντσογλου, εφόσον δεν μπορέσει να αρχίσει το παιγνίδι, ο Ελλαδίτης μέσος θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα. Αυτές είναι οι τρεις θέσεις που «παίζονται» ενόψει του ντέρμπι, με τη σημερινή και αυριανή μέρα να είναι σημαντικές ως προς τις αποφάσεις που θα πάρει ο Γερμανός για τους ένδεκα που θα αρχίσουν τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: Τάαμαρι: «Καταπλακώθηκε», αλλά έστω για λίγο έλαμψε! (vid)

Σε ό,τι αφορά το ιατρικό δελτίο, καθησυχαστικά ήταν τα νέα ως προς τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Άλεφ, καθώς δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό, ωστόσο η συμμετοχή του Βραζιλιάνου στο ντέρμπι με την ΑΕΚ παραμένει ακόμη αμφίβολη, ενώ ο Νικόλας Ιωάννου υπολογίζεται για το παιγνίδι. Μικρές είναι οι πιθανότητες να προλάβουν τον αγώνα και ο Γιάκολις με τον Μπέζιακ, ενώ στην περίπτωση του Βούρου υπάρχει αισιοδοξία πως ο Ελλαδίτης αμυντικός θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Ο Τόμας Ντε Βινσέντι ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης εκτός από το δίτερμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ