aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: Με τη… θηλιά στον λαιμό

AΠΟΕΛ: Με τη… θηλιά στον λαιμό

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Οι οκτώ χαμένοι βαθμοί στα τρία τελευταία παιχνίδια, εκτροχίασαν ακόμα περισσότερο τον ΑΠΟΕΛ από τις ράγες της έκτης θέσης. Οπότε, για να μην βρεθεί σε πολύ πιο δύσκολη θέση, οφείλει στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό να επιστρέψει σε νικηφόρα τροχιά.

Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με τις εξελίξεις στο διοικητικό «μέτωπο», θα σφίξει περισσότερο τη θηλιά στο λαιμό των πρωτευουσιάνων. Ο ΑΠΟΕΛ, διέρχεται τις πιο δύσκολες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας του σε όλους του τομείς, οπότε καλούνται άπαντες να διαχειριστούν την κατάσταση, ο καθένας από το δικό του πόστο, με ψυχραιμία.

Σε περίπτωση νίκης, ο ΑΠΟΕΛ θα φτάσει στους 27 βαθμούς και με δύο παιχνίδια να απομένουν έως το τέλος της α’ φάσης, θα διεκδικήσει τις πιθανότητες εισόδου στην εξάδα. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης αναμένεται ότι θα παρατάξει την ομάδα με διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ