aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Με... μισή ομάδα και εφεδρικούς μπακ κόντρα στην ΠΑΕΕΚ

ΑΠΟΕΛ: Με… μισή ομάδα και εφεδρικούς μπακ κόντρα στην ΠΑΕΕΚ

Χαμόγελα, ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση στο μέγιστο βαθμό έφερε το «διπλό» με ανατροπή του ΑΠΟΕΛ επί της ΑΕΛ στο Τσίρειο. Οι γαλαζοκίτρινοι παρόλο που έμειναν δύο φορές πίσω στο σκορ είχαν και την ποιότητα και τα ψυχικά αποθέματα να «γυρίσουν» το παιχνίδι, πρόσθεσαν τρεις βαθμούς στη συγκομιδή τους, εδραιώθηκαν στην πρώτη εξάδα και έχουν κάθε δικαίωμα να κοιτάζουν ακόμα ψηλότερα.

Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή διεύρυνε το αήττητο σερί της σε 15 αγώνες, επιβάλλεται στο γήπεδο σχεδόν κάθε αντιπάλου, έγινε αισθητά πιο αποτελεσματική, ενώ η φυσική κατάσταση των παικτών δεν θυμίζει σε τίποτα τα αρχικά στάδια της σεζόν. Επιπλέον, οι μετεγγραφές Ιανουαρίου των Πέδρο και Σαρφό με το «καλημέρα» πρόσθεσαν στοιχεία που έλειπαν στο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ.

Στον «Αρχάγγελο» ξέρουν καλύτερα από κάθε άλλη ομάδα ότι ο πρωταθλητισμός δεν είναι κούρσα εκατόν μέτρων, αλλά μαραθώνιος. Συνεχίζουν τη δουλειά για να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο με τον Σωφρόνη Αυγουστή να δηλώνει πως «μπήκαμε στο σωστό δρόμο», αλλά να είναι βέβαιος πως υπάρχουν ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης της ομάδας τους.

Την Τετάρτη ο ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει την ΠΑΕΕΚ στο Μακάρειο, σε εξ αναβολής παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής και με νίκη θα σκαρφαλώσει στην 3η θέση της βαθμολογίας- εφόσον το Εφετείο δεν ανατρέψει την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για το παιχνίδι ΑΕΚ – Απόλλων- με 33 βαθμούς, μόλις στο -2 από τον δεύτερο Άρη. Το απουσιολόγιο της τεχνικής ηγεσίας θα είναι γεμάτο, καθώς η μισή ομάδα δεν θα είναι διαθέσιμη!

Έχουμε και λέμε: Οι Εντονγκαλά, Σαμπάλα, Θεοδώρου, Νατέλ, Σατσιάς δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, με τον τελευταίο να είναι και στο ιατρικό δελτίο, όπως και ο Σάβιτς με τον Ντανίλο. Τόσο ο Σέρβος αμυντικός, όσο και ο Βραζιλιάνος μέσος πολύ δύσκολα θα βρίσκονται στην αποστολή. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Πέδρο, Σαρφό και Έσελινγκ.

Από την στιγμή που δεν είναι διαθέσιμοι οι βασικοί ακραίοι αμυντικοί (Πέδρο, Σαμπάλα), αλλά ούτε ο Θεοδώρου, εφόσον ο Αυγουστή επιλέξει σχηματισμό με τετράδα στην άμυνα θα πάει με τους εφεδρικούς ακραίους αμυντικούς Τσεπάκ (δεξιά) και Γουίλερ (αριστερά).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ