aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Με φαβορί και αουτσάιντερ η πρώτη ενδεκάδα

ΑΠΟΕΛ: Με φαβορί και αουτσάιντερ η πρώτη ενδεκάδα

Η αποστολή του ΑΠΟΕΛ αναχώρησε ψες στις 22:15 για τη Σόφια και αναμενόταν να φτάσει στον προορισμό της γύρω στις 00:30. Στη βουλγαρική πρωτεύουσα θα αντιμετωπίσει αύριο την Μπότεφ Πλόβντιβ, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα αποφασίσει σήμερα λοιπόν, μέσω της τελευταίας προπόνησης στο «Βασίλ Λέφσκι», την πρώτη ενδεκάδα που θα παρατάξει στη σεζόν 2022-23. Σύμφωνα δηλαδή με τα πεπραγμένα των φιλικών και των δεδομένων που προκύπτουν με τις μετεγγραφές, προκύπτουν 16 ποδοσφαιριστές με σοβαρή υποψηφιότητα. Ανάμεσά τους, ξεχωρίζουν τα φαβορί και τα αουτσάιντερ.

Για τη θέση του τερματοφύλακα δεν τίθεται θέμα στην παρουσία του Μπέλετς. Αναφορικά με την τετράδα στην άμυνα, κεντρικοί θα είναι οι Κρέσπο και Καρώ, ενώ ερωτηματικά μπαίνουν για τους ακραίους. Οι Σούπιτς και Γουίλερ έχουν προβάδισμα αντιστοίχως έναντι των Τσεπάκ (δεξιά) και Φεράρι (αριστερά).

Πάμε τώρα στο κέντρο. Οι Σαρφό και Ντάλσιο θεωρούνται σίγουροι, ενώ η άλλη θέση παίζεται ανάμεσα σε Νταουσβίλι και Σόουζα. Όσο για τους εξτρέμ, οι Θεοδώρου και Εντονγκαλά έχουν το προβάδισμα. Ωστόσο, οι επισημάνεις των Αυγουστή και Νεκτάριου Πετεβίνου σε πρόσφατες δηλώσεις τους για την ετοιμότητα του νεοαποκτηθέντος Μαρκίνιος, δείχνουν ότι υπολογίζεται σοβαρά για το ματς.

Τέλος, για την κορυφή της επίθεσης, εάν είναι έτοιμος θα αγωνιστεί ο Μάγκλιτσα, διαφορετικά θα κάνει ντεμπούτο ο Ηλία. Περισσότερα θα μπορούν να ειπωθούν μετά τη σημερινή προπόνηση με την οποίαν θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία, ενώ ο Κύπριος προπονητής θα παραθέσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ