aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Mε €400.000 διαγραφή και πάει στον επόμενο...

ΑΠΟΕΛ: Mε €400.000 διαγραφή και πάει στον επόμενο…

«Επανήλθε για Λίντσεϊ Ρόουζ, αλλά…» (δείτε εδώ), ήταν ο τίτλος στο πρωινό ρεπορτάζ του «Goal» και αφορούσε την αναθέρμανση του ενδιαφέροντος του ΑΠΟΕΛ για τον κεντρικό αμυντικό του Άρη Θεσσαλονίκης.

Ο Γάλλος δεξιοπόδαρος στόπερ με καταγωγή από τον Μαυρίκιο πληροί και με το παραπάνω τις προδιαγραφές του Μαρίνου Ουζουνίδη και εκφράζεται η βεβαιότητα ότι μπορεί ν’ αποτελέσει τον ηγέτη στα μετόπισθεν της ομάδας. Το κασέ του, πάντως, είναι εντός οικονομικού πλαισίου, όμως μεγάλο «αγκάθι» αποτελούν οι οικονομικές απαιτήσεις του Άρη Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης: «Μου χρωστά ακόμη χρήματα ο ΑΠΟΕΛ. Για μένα είναι πολλά, γι’ αυτούς όχι»

Οι κιτρινόμαυροι ναι μεν διαμήνυσαν στον ποδοσφαιριστή να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του, ωστόσο κάτι τέτοιο θα γίνει με το αζημίωτο. Μάλιστα, οι πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι η διοίκηση του Άρη γνωρίζοντας πως για τον Ρόουζ προκύπτει είτε επίσημα είτε ανεπίσημα ενδιαφέρον ξένων ομάδων (προσφάτως απορρίφθηκαν προτάσεις από τον Ερυθρό Αστέρα και ομάδα της Τουρκίας με βάση τα ρεπορτάζ) επιχειρούν να φέρουν χρήμα στο ταμείο. Σημειώνουμε πως το 25% των δικαιωμάτων του ανήκουν στην Λοριάν, επομένως πρόκειται για μία αρκετά δύσκολη περίπτωση που στον ΑΠΟΕΛ είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν μέχρι τέλους.

Διαβάστε επίσης: Ντε Βινσέντι: Εκτός μάχης μέχρι νεωτέρας

Η ιστοσελίδα Sportime.gr σημειώνει σε ρεπορτάζ της ότι οι απαιτήσεις του Άρη είναι γύρω στις 400.000 ευρώ, ποσό που αν ευσταθεί στον ΑΠΟΕΛ δεν έχουν άλλη επιλογή από το να διαγράψουν τ’ όνομά του από τη λίστα των υποψηφίων και να περάσουν στον επόμενο στόχο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ