«Μου χρωστά ακόμη χρήματα ο ΑΠΟΕΛ. Για μένα είναι πολλά, γι’ αυτούς όχι»

Έχει να… παίρνει ακόμη χρήματα από τον ΑΠΟΕΛ, λέει ο Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν, ο οποίος για άλλη μια φορά εξέφρασε το παράπονό του για τον τρόπο που αποχώρησε από τους «γαλαζοκίτρινους». Ο Νορβηγός τεχνικός, σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «www.dagbladet.no», είπε πολλά και διάφορα και από αυτά δεν μπορούσαν να λείψουν οι αναφορές στους πρωτευουσιάνους.

«Δεν μαθαίνεις πολλά από μια τέτοια μικρή χρονική διάρκεια συνεργασίας. Αλλά αυτό που έχω μάθει σε αρκετές ομάδες που δούλεψα είναι ότι όταν οι διοικήσεις έχουν αποφασίσει να απολύσουν τον προπονητή, η γνώμη του προπονητή δεν αξίζει. Αυτό είναι το επάγγελμα», είπε με παράπονο για το σύντομο πέρασμά του από τον ΑΠΟΕΛ. Και συνέχισε: «Κανείς δεν μου έχει μιλήσει από τότε που απολύθηκα. Ήμασταν δέκα βαθμούς πίσω από τον Χένινγκ Μπεργκ και την Ομόνοια, όταν πήγα και όταν απολύθηκα ήμασταν μόλις δύο βαθμούς πίσω, οπότε δεν καταλαβαίνω αυτή την απόφαση».

Μετά από σχετική ερώτηση εάν του οφείλονται ακόμη χρήματα από τους «γαλαζοκίτρινους», καθώς είχε υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2021, είπε: «Είμαι σε επαφή με κάποιον που δουλεύει εκεί για να επιλυθεί το θέμα. Για μένα, είναι πολλά χρήματα, αλλά όχι γι’ αυτούς, νομίζω ότι θα πρέπει απλά να τελειώσει αυτό το πράγμα και να προχωρήσουμε», είπε.

Ερωτηθείς γιατί μετά την απόλυση του από τον ΑΠΟΕΛ, δεν έχει ακόμη αναλάβει κάποια ομάδα, απάντησε: «Χρειαζόμουν πραγματικά το χρόνο που είχα, μετά τη αποχώρησή μου από την Κύπρο. Έπρεπε να ηρεμήσω, να σκεφτώ και να είμαι με την οικογένειά μου»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ