aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Με αλλαγές σε όλες τις γραμμές

ΑΠΟΕΛ: Με αλλαγές σε όλες τις γραμμές

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζονται στον ΑΠΟΕΛ, σε σχέση με τραυματισμούς, έχουν να κάνουν με τους Γιώργο Εφραίμ και Τόμας Ντε Βινσέντι. Σύμφωνα με όσα δήλωσε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος, ο Εφραίμ προπονείται, αλλά δεν ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα (έμεινε εκτός αποστολής). Λίγο πολύ τα ίδια ισχύουν και για τον Αργεντινό μέσο, ο οποίος επίσης θα απουσιάσει.

Από εκεί και πέρα ο Γερμανός τεχνικός Τομάς Ντολ, πλην του Ρομάν Μπέζιακ που έμεινε εκτός για σκοπούς τακτικής, έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του για τον καταρτισμό της αποστολής, αλλά και της ενδεκάδας.

Διαβάστε επίσης: Δηλώσεις Πετρίδη για την συμφωνία: «Ποιοτικοί και όχι ακριβοί οι Βραζιλιάνοι»

Το πιο πιθανό είναι να διατηρηθεί ο σχηματισμός 4-2-3-1, με τον Γερμανό προπονητή του ΑΠΟΕΛ να προχωρεί σε αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα στη Σεβίλλη, σε όλες τις γραμμές. Στην άμυνα διεκδικούν θέση οι Βούρος και Ζοαοζίνιο, με τον πρώτο να έχει να αγωνισθεί σε επίσημο παιχνίδι από τις 6 Αυγούστου και δη τον πρώτο αγώνα με την Καραμπάχ. Καλές πιθανότητες για να επανέλθει συγκεντρώνει ο Βιντιγκάλ, όπως κι οι Αλωνεύτης, Χαλένιους, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο ο Χάνι.

Ένεκα της διακοπής, αλλά και των αγώνων που ακολουθούν είναι δύσκολο να γίνει πρόβλεψη για την ενδεκάδα. Μπέλετς, Μιχαΐλοβιτς, Μερκής, Σάβιτς, Ιωάννου, Μάτιτς, Γκέντσογλου, Σόουζα, Αλ Τάαμαρι, Χαλένιους, Πάβλοβιτς, είναι μια πρόβλεψη και τίποτα παραπάνω, σε ό,τι αφορά στους έντεκα που αναμένεται να ξεκινήσουν τον αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ