aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Κερδίζουν χρόνο για τον σχεδιασμό

ΑΠΟΕΛ: Κερδίζουν χρόνο για τον σχεδιασμό

Η αναστολή του πρωταθλήματος και τα μέτρα της Κυβέρνησης, έχουν οδηγήσει σε περιορισμό και τους ποδοσφαιριστές που δεν μπορούν να κάνουν προπονήσεις. Ωστόσο, το γεγονός αυτό το αξιοποιούν οι υπεύθυνοι για τον μετεγγραφικό σχεδιασμό στον ΑΠΟΕΛ.

Έχουν περισσότερο χρόνο στη διάθεσή τους για να εντοπίσουν και να αξιολογήσουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα είναι ως υποψήφιοι μετεγγραφικοί στόχοι για τη νέα περίοδο. Πλέον, βάσει των νέων δεδομένων, με τον προϋπολογισμό να είναι αισθητά μειωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

«Είναι το μόνο πράγμα που αυτή τη στιγμή γίνεται σε πιο έντονο ρυθμό απ’ ό,τι προηγουμένως. Από τη στιγμή που υπάρχει διαθέσιμος χρόνος, είναι ευκαιρία για τον προπονητή και το τεχνικό τιμ να κοιτάξουν καλύτερα τη μετεγγραφική αγορά μέσω του διαδικτύου, καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης», είπε χαρακτηριστικά προχθές ο Νεκτάριος Πετεβίνος.

Στον ΑΠΟΕΛ, λοιπόν, αξιοποιούν αυτό το διάστημα για να είναι έτοιμοι εγκαίρως, όταν θα αρχίσει η επόμενη μετεγγραφική περίοδος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ