aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Και το βράδυ, το βραδάκι…»

ΑΠΟΕΛ: «Και το βράδυ, το βραδάκι…»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Οι λεωφόροι που «ντύνουν» το σωματείο θα κλείσουν. Θα επικρατήσει, βλέπετε, το… αδιαχώρητο. Το βράδυ, το πορτοκαλί ηφαίστειο θα εκραγεί, φωτίζοντας τον ουρανό της Λευκωσίας! Πρόκειται για το highlight της χρονιάς. Ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία, διοίκηση και προσωπικό του ΑΠΟΕΛ, μετά το τέλος του αγώνα με την Ομόνοια (αρχίζει στις 17:00), θα φορέσουν τα μπλουζάκια που ετοιμάστηκαν και θα επιβιβαστούν σε ειδικά διαμορφωμένο (ανοικτό στην οροφή) λεωφορείο, έχοντας ως τελικό προορισμό το οίκημα του συλλόγου!

Λαοθάλασσα οπαδών θα τους περιμένει για να τους αποθεώσει, «μεθώντας» παρέα από τη χαρά της κατάκτησης του ιστορικού έβδομου διαδοχικού πρωταθλήματος. Οι πορτοκαλί θα υποδεχθούν τους μεγάλους πρωταγωνιστές με εκατοντάδες καπνογόνα, βεγγαλικά και φωτοβολίδες, κάνοντας τη νύχτα-μέρα. Όπως πράττουν κάθε χρόνο, εξάλλου, στο καθιερωμένο πλέον ραντεβού στον εξώστη. Φέτος, μάλιστα, οι οργανωμένοι οπαδοί προανήγγειλαν εκπλήξεις αφού για πρώτη φορά οι διαδοχικοί τίτλοι έφτασαν στους επτά!

Μετά από ανακοίνωση μέσω μεγαφώνου, ένας-ένας θα ξεπροβάλλει στο μπαλκόνι, γνωρίζοντας την απόλυτη αποθέωση από τους χιλιάδες φίλους της ομάδας. Οι ποδοσφαιριστές, άλλη μια χρονιά, θα συμμετέχουν ενεργά στους πανηγυρισμούς, τραγουδώντας τα συνθήματα του κόσμου, σε μια βραδιά άκρως ΑΠΟΕΛίστικη. Μια βραδιά γεμάτη ενθουσιασμό, παλμό και έκρηξη αγάπης προς τους πρωταγωνιστές.

Οι πανηγυρισμοί στον εξώστη του σωματείου, η αλήθεια είναι πως μοιάζει με την Ιθάκη για τον κόσμο της ομάδας. Ξεκινώντας κάθε νέα σεζόν, έχουν ως στόχο το συναπάντημα στον εξώστη που σηματοδοτεί την κατάκτηση τροπαίου. Φτάνοντας τον Μάιο κάτω από τον εξώστη, δεν είναι σχήμα λόγου να αναφέρουμε πως αισθάνονται λύτρωση. Άνθρωποι κάθε ηλικίας δίνουν το «παρών» τους, συμμετέχοντας σε αυτήν την έκρηξη χαράς και συναισθημάτων, διατηρώντας στο μυαλό αναμνήσεις που τους συνοδεύουν για μια ζωή.

Υπενθυμίζουμε ότι η απονομή του τροπαίου του πρωταθλήματος θα γίνει στο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Θα διοργανωθεί τελετουργικό το οποίο θα έχει ως κύριο θεματικό τα εφτά συνεχόμενα πρωταθλήματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ