aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ και Απόλλων για το πρώτο τρόπαιο (δηλώσεις)

ΑΠΟΕΛ και Απόλλων για το πρώτο τρόπαιο (δηλώσεις)

Οι προπονητές του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα Τόμας Κρίστιανσεν και Πέδρο Εμάνουελ καθώς και οι ποδοσφαιριστές και εκ των αρχηγών των ομάδων Νεκτάριος Αλεξάνδρου και Μπρούνο Βάλε ήταν παρόντες στην Συνέντευξη Τύπου για το Super Cup και μίλησαν για τον επερχόμενο αγώνα μεταξύ των ομάδων τους.

Τόμας Κρίστιανσεν (προπονητής ΑΠΟΕΛ): Είναι ένας πολύ σημαντικός τίτλος το Super Cup, ο πρώτος τη χρονιάς και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τον κατακτήσουμε. Μπορεί να προετοιμαζόμαστε για το Champions League και τους αγώνες με την Κοπεγχάγη, όμως δεν μας αφήνει αδιάφορους ο αγώνας της Τετάρτης κόντρα στον Απόλλωνα ο οποίος δεν άξιζε να αποκλειστεί από το Europa League.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας για τη βοήθεια του στον αγώνα με τη Ρόζεμποργκ και εύχομαι να τον έχουμε και την Τετάρτη δίπλα μας για να μας βοηθήσει να κατακτήσουμε το Super Cup.

Πέδρο Εμάνουελ (προπονητής Απόλλωνα: Είναι ο πρώτος τίτλος της χρονιάς και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να μας βοηθήσει σε ένα δύσκολο αγώνα. Τόσο εμείς όσο και το ΑΠΟΕΛ βρισκόμαστε στο Super Cup γιατί κατακτήσαμε τους τίτλους πέρσι και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ως Απόλλωνας θα κάνουμε ότι μπορούμε για να κερδίσουμε τον αγώνα.

Νεκτάριος Αλεξάνδρου (αρχηγός ΑΠΟΕΛ): Ο αγώνας του Super Cup κρίνει ένα τίτλο και θέλουμε να τον κερδίσουμε. Πέρσι ο Απόλλωνας μας στέρησε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε άλλο ένα νταμπλ αφού μας απέκλεισε από το κύπελλο και αυτό, μας δίνει επιπλέον κίνητρο για την Τετάρτη. Εύχομαι να γίνει ένας καλός αγώνας και να καταφέρουμε αυτό που δεν καταφέραμε τα δύο τελευταία χρόνια στους αγώνες του Super Cup’.

Μπρούνο Βάλε (τερματοφύλακας Απόλλωνα): Είναι ένας αγώνας στον οποίο θα κριθεί ο πρώτος τίτλος της χρονιάς. Είναι πολύ σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται σε έτσι αγώνες. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη για να χαρίσουμε το τρόπαιο στον κόσμο μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ