aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ήχησε πορτοκαλί «συναγερμός»

ΑΠΟΕΛ: Ήχησε πορτοκαλί «συναγερμός»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Δίχως αμφιβολία, ο ΑΠΟΕΛ δίνει το κρισιμότερο φετινό παιχνίδι και θέλει να καταθέσει τα διαπιστευτήριά του! Το μυαλό όλων είναι καρφωμένο στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, δηλώνοντας πως θα πάνε ενωμένοι και αποφασισμένοι, θα δώσουν όλο τους το είναι, σκορπώντας μεγάλη  χαρά στον κόσμο τους.

Η ομάδα του Πάολο Τραμετσάνι έχασε αρκετές ευκαιρίες για να αγκαλιάσει τον ιστορικό έβδομο διαδοχικό τίτλο, κάτι που δεν θέλει να επαναληφθεί το βράδυ του Σαββάτου. Από το προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» διαχέεται το μήνυμα της πίστης για την κατάκτηση των τριών βαθμών και στην τέταρτη σερί μάχη με τους κυανόλευκους της Λεμεσού κατά την τρέχουσα σεζόν.

Σε περίπτωση νίκης οι παίκτες, η τεχνική ηγεσία, η διοίκηση και οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ θα μπορούν να αρχίσουν δικαιωματικά τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού θα έχουν αποσπασθεί έξι βαθμούς από τον Απόλλωνα. Μια διαφορά που δεν μπορεί να καλυφθεί καθώς οι γαλαζοκίτρινοι υπερτερούν ακόμη και στο ακραίο ενδεχόμενο της ισοβαθμίας.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ξεπέρασε τα €5.000.000 η «τρύπα» για το 2018, έξοδα €19.504.436

Ακόμη και με ισοπαλία, ο ΑΠΟΕΛ θα βρεθεί μιαν ανάσα από τον τίτλο αφού η διαφορά θα παραμείνει στους τρεις βαθμούς και τότε, για να αλλάξει χέρια το πρωτάθλημα, θα πρέπει να… αυτοκτονήσουν οι πρωτευουσιάνοι! Υπάρχει, επίσης, το σενάριο που τους φέρει να πανηγυρίζουν τον τίτλο από το Σάββατο, εάν επιβληθούν του Απόλλωνα και παραλλήλως η ΑΕΚ δεν υπερκεράσει εντός έδρας το εμπόδιο της Νέας Σαλαμίνας. Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι πως η ομάδα της Λευκωσίας θα συνεχίσει να έχει το πλεονέκτημα ό,τι και να συμβεί απέναντι στον Απόλλωνα.

Διαβάστε επίσης: Ο Πετρίδης δεν κρύφτηκε, αλλά η «τρύπα» του ΑΠΟΕΛ τρομάζει

Ο Πάολο Τραμετσάνι δεν θέλει να αφήσει τίποτα στην τύχη, εξετάζοντας ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια που μπορεί να κρίνει το επικείμενο παιχνίδι. Ο Ιταλός προπονητής δεν θέλει η ομάδα να είναι προβλέψιμη στα μάτια του αντιπάλου, προσπαθώντας να βρίσκεται ένα βήμα πιο μπροστά. Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει μπόλικη ανάλυση.

Διαβάστε επίσης: Μάχη ΑΠΟΕΛ – Ομόνοιας – Δώνη για Μάζουρεκ

Περιμένει ότι ο Απόλλων θα δώσει χώρους καθώς καίγεται για τη νίκη. Άρα δεν γίνεται να πάει σε κλειστό ματς… Οπότε επιβάλλεται να «χτυπήσει» και στην κόντρα, προετοιμάζοντας αναλόγως τους παίκτες του. Και βέβαια δουλεύει ξανά πολύ το κομμάτι της ψυχολογικής τους ετοιμότητας, προσπαθώντας να ανεβάσει άπαντες με τα λεγόμενά του, ζητώντας τη μέγιστη προσήλωση και ασφαλώς τη νίκη στο προσεχές ματς. Και για την ομάδα και για τον κόσμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ