aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η τιμή της επετειακής φανέλας, η ζήτηση «έριξε» την ιστοσελίδα

ΑΠΟΕΛ: Η τιμή της επετειακής φανέλας, η ζήτηση «έριξε» την ιστοσελίδα

Τεράστιο ενδιαφέρον επιδεικνύουν οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ για να προμηθευτούν την επετειακή φανέλα της ομάδας για την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Η μεγάλη επισκεψιμότητα που είχε η ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ προκάλεσε πρόβλημα λειτουργίας της ιστοσελίδας και όπως σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους οι γαλαζοκίτρινοι θα εξασφαλίσουν κι άλλες ποσότητες για να καλυφθούν οι ανάγκες των φίλων της ομάδας.

Η επετειακή φανέλα σε συλλεκτικό κουτί κοστίζει 90 ευρώ, ενώ η επετειακή φανέλα σε κάδρο πωλείται 150 ευρώ.

Αναλυτικά η ενημέρωση

«Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη μεγάλη του ανταπόκριση, σε σχέση με την επετειακή εμφάνιση.

Ο ΑΠΟΕΛ είναι Ελλάδα και ήμασταν βέβαιοι για την ανταπόκριση του κόσμου. Απολογούμαστε για τα προβλήματα λειτουργίας στο διαδίκτυο λόγω του τεράστιου ταυτόχρονου φόρτου επισκεψιμότητας. Γίνονται προσπάθειες διόρθωσης.

Γνωρίζουμε ότι πάρα πολλοί ΑΠΟΕΛιστες επιθυμούν να αποκτήσουν αυτή την ιδιαίτερη εμφάνιση. Ήδη σε συνεννόηση με Αστέρα Τρίπολης και Macron θα εξασφαλισθούν κι άλλες ποσότητες για να καλυφθούν οι ανάγκες των φίλων και των δύο ομάδων.

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν αύριο ενώ περιορισμένος αριθμός εμφανίσεων θα διατίθεται από τις 09:00 στο #OrangeShop. #APOELFC».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ