aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η τελευταία ενημέρωση για το γήπεδο και την προπόνηση (δηλώσεις)

ΑΠΟΕΛ: Η τελευταία ενημέρωση για το γήπεδο και την προπόνηση (δηλώσεις)

Νίκη και μόνο νίκη είναι το σύνθημα στις τάξεις του ΑΠΟΕΛ καθώς μόνο με αυτό το αποτέλεσμα εξαρτάται από τα δικά του πόδια η πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε στα ΜΜΕ πριν την αναχώρηση της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση του γηπέδου.

Διαβάστε επίσης: Πετάει για Λουξεμβούργο ο ΑΠΟΕΛ με πίστη για το διπλό (pics)

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

Το αρχικό του σχόλιο: «Πάμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Θέλουμε μόνο νίκη γιατί αν το πάρουμε τότε θα εξαρτόμαστε, όπως θέλουμε, από τα δικά μας αποτελέσματα. Αυτό πρέπει να κάνουμε για να διατηρήσουμε ακέραιες τις πιθανότητες μας για την πρόκριση. Κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό. Μπήκαμε στους ομίλους και σαφώς όλα τα παιχνίδια είναι κομβικά. Θα το χαρακτήριζα κομβικό».

Για την ήττα από την Ντουντελάνζ στο ΓΣΠ: «Η ήττα από την Ντουντελάνζ, γνωρίζαμε πως θα ήταν ένα πάθημα. Φτάσαμε σχεδόν στο τέλος και ακόμη μας βαραίνει. Μας έχει κάνει σοφότερους και πρέπει να το έχουμε συνέχεια κατά νου. Και οι τρεις ομάδες έχουν πιθανότητες».

Για το γήπεδο: «Είχαμε κάποια εξέλιξη χθες το βράδυ όσο αφορά στο θέμα της προπόνησης. Δυστυχώς επειδή ο χώρος που είχε διευθετηθεί είναι σε πάρα πολύ κακή κατάσταση, μέχρι χθες το βράδυ προσπαθούσαμε να βρούμε λύση με κάποιο άλλο εναλλακτικό γήπεδο. Ζητήσαμε αν γίνεται να πραγματοποιηθεί η προπόνηση στο γήπεδο όπου θα γίνει ο αγώνας. Η ΟΥΕΦΑ ήταν αρνητική και το κατανοούμε γιατί δεν μπορούν να ρισκάρουν την κατάσταση του γηπέδου όσο αφορά στην μέρα του αγώνα, για αυτό θα φθάσουμε εκεί και θα πάμε να επιθεωρήσουμε δύο γήπεδα για να δούμε αν μπορεί να διεξαχθεί εκεί η προπόνηση. Υπάρχει μια εναλλακτική και είναι το γήπεδο που αγωνίζεται η Ντουντελάνζ για το πρωτάθλημα. Θα τα μάθουμε όλα εκείνη την ώρα. Σχετικά με το γήπεδο που θα διεξαχθεί ο αγώνας, η αλήθεια είναι ότι μια πρώτη επαφή θα έχουμε σήμερα, στις 5μιση όταν θα πάει εκεί η ομάδα για να το περπατήσει και να το δούμε. Δεν μας έχει συμβεί ξανά. Είναι κάτι το οποίο θεωρώ ότι γενικότερα είναι πρωτοφανές αλλά θα πρέπει να ζήσουμε με αυτή την παράμετρο. Από την δική μας την πλευρά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ