aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η πίεση για Φεράρι, ο Χαφέζ, ο Μαρκίνιος και η ανατροπή με Σίμιτς

ΑΠΟΕΛ: Η πίεση για Φεράρι, ο Χαφέζ, ο Μαρκίνιος και η ανατροπή με Σίμιτς

Στον ΑΠΟΕΛ, δηλώνουν αποφασισμένοι ώστε να ενδυναμώσουν το συντομότερο δυνατό την αριστερή πτέρυγα του συνόλου με μπακ και εξτρέμ, δίνοντας νέα δυναμική ενόψει των άκρως σημαντικών ευρωπαϊκών εξετάσεων που πλησιάζουν. Θα ήταν, όπως λένε, ευχής έργο να βρίσκονταν ήδη στη Βουλγαρία οι εν λόγω παίκτες και να αγωνιστούν στο σημερινό φιλικό με αντίπαλο τη ΦΚ Μακεντόνιγια Γκιόρτσε Πέτροφ (18:30 / Cablenet), ωστόσο από τη στιγμή που δεν κατέστη κάτι τέτοιο εφικτό, στόχος είναι μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας που η αποστολή επιστρέφει, να ενσωματωθούν στο σύνολο και να είναι διαθέσιμοι στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν απέναντι στην Μπότεβ Μπλόντιβ (20/7).

Καταγράφεται έντονη κινητικότητα στο σκέλος των μετεγγραφών, με τις πληροφορίες να συγκλίνουν και να αναφέρουν πως είναι θέμα χρόνου να προκύψουν ανακοινώσεις. Ο Φράνκο Φεράρι που κατά την τελευταία τριετία αγωνίζεται στον Βόλο, φιγουράρει ως η πρώτη επιλογή για να καλύψει το αριστερό άκρο της οπισθοφυλακής. Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ τα βρήκε σε όλα με τον 30χρονο Αργεντινό και το μόνο που απομένει προκειμένου να πάρει το αεροπλάνο για την Κύπρο είναι να μείνει ελεύθερος από την ομάδα της Μαγνησίας, με την οποία διατηρεί συμβόλαιο για άλλο ένα έτος. Στην Ελλάδα, μάλιστα, αναφέρουν πως υπάρχει ρήτρα 350.000 ευρώ, αλλά προς το φινάλε της προηγούμενης σεζόν εκείνο που λεγόταν από τους Θεσσαλούς ήταν πως με 200.000 ευρώ, όποιος ήθελε, θα τον έπαιρνε. Σε καμία περίπτωση δεν φτάνει τόσο ψηλά ο ΑΠΟΕΛ, με τις διαπραγματεύσεις να συνεχίζονται.

Πρόκειται για μπακ που ανεβοκατεβαίνει την αριστερή γραμμή, με χαμηλό κέντρο βάρους και καλή τεχνική κατάρτιση, στοιχεία που λειτούργησαν ως μαγνήτης για τον Σωφρόνη Αυγουστή. Είναι βασικός και αναντικατάστατος την τελευταία τριετία, κατά την οποία κατέγραψε 80 συμμετοχές, όλες στην ενδεκάδα! Στον ΑΠΟΕΛ, δεν λένε μεγάλα λόγια και πρωτίστως, καμία μετεγγραφή δεν θεωρούν τελειωμένη εάν δεν πέσουν οι υπογραφές. Πόσο μάλλον στην επιλογή Φεράρι, όπου στη μέση είναι ο Βόλος. Γι΄αυτό, εξάλλου, διατηρούν το ενδιαφέρον για τον Καρίμ Χαφέζ, πράττοντας αναλόγως ίσως και εντός της ημέρας.

Σχετικά με τον εξτρέμ, ψηλά στη λίστα φιγουράρει ο 25χρονος Βραζιλιάνος Μαρκίνιος, με τον οποίο υπάρχει επικοινωνία. Αγωνίζεται στην Κουιαμπά, ομάδα της πατρίδας του. Μετρά 13 συμμετοχές, με τελευταία να ήταν στις 4 Ιουνίου.

Όσον αφορά στον Τσέχο στόπερ Στέφαν Σίμιτς, εκεί που σχεδόν τα πάντα είχαν συμφωνηθεί, η Χάιντουκ Σπλιτ που διατηρεί τα δικαιώματά του έως τον Ιούνιο του 2023, αίφνης ζήτησε παράταση μέχρι τα μέσα του τρέχοντος μήνα για να αποφασίσει οριστικά. Κάτι που ανέτρεψε το σκηνικό και στον ΑΠΟΕΛ είναι υποχρεωμένοι να κάνουν πολύ μεγαλύτερη πλέον υπομονή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ