aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η πενιχρή προσφορά του Πάβλοβιτς και το μόνο σίγουρο

ΑΠΟΕΛ: Η πενιχρή προσφορά του Πάβλοβιτς και το μόνο σίγουρο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Τόνοι από μελάνι έχουν χυθεί για την αγωνιστική παρουσία του Αντρίγια Πάβλοβιτς. Από την αποθέωση που γνώρισε κατά τους πρώτους μήνες στον ΑΠΟΕΛ, ιδιαίτερα μετά τον επαναληπτικό αγώνα με τη Σουτιέσκα όπου πέτυχε χατ-τρικ, η καμπύλη της απόδοσής του καταγράφει φθίνουσα πορεία από τον περασμένο Νοέμβριο. Για το τι φταίει και ο Σέρβος επιθετικός παρουσιάζεται αγνώριστος, έχουν ειπωθεί και γραφτεί πάρα πολλά.

Έχει βρεθεί στον αγωνιστικό χώρο 2.222 λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις και κατάφερε να παραβιάσει την εστία 10 φορές, σκοράρει δηλαδή κάθε 222 λεπτά ή αν το προτιμάτε διαφορετικά, στέλνει την μπάλα στο αντίπαλο πλεκτό κάθε δυόμισι ματς.

Το μόνο σίγουρο στην όλη ιστορία είναι πως ο 26χρονος δεν μπορεί να έχει κανένα παράπονο όσον αφορά τις ευκαιρίες που πήρε. Όσο κι αν ξενίζει αρκετούς, μετρά τις περισσότερες συμμετοχές στο πρωτάθλημα, μαζί με τους Βιντ Μπέλετς και Μούσα Αλ Τάαμαρι. Συγκεκριμένα, βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο σε 21 από τα 23 ματς, πετυχαίνοντας 5 τέρματα. Το κοντέρ του «γράφει» 1.178 λεπτά, κάτι που σημαίνει 1 γκολ κάθε 236 λεπτά.

Διαβάστε επίσης: Πετρίδης στο Omega: «Να παιχτεί στο γήπεδο, αν όχι είπα τι πρέπει να γίνει»

Όσον αφορά στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις; Ούτε σε αυτό το σκέλος μπορεί να ισχυριστεί κάποιος ότι δεν χρησιμοποιήθηκε ο Σέρβος. Απεναντίας, αγωνίσθηκε στα 11 από τα 12 παιχνίδια. Έστειλε την μπάλα στο αντίπαλο πλεκτό 5 φορές σε 899 αγωνιστικά λεπτά. Δηλαδή, μέρος όρος 1 γκολ κάθε 180 λεπτά. Ο Αντρίγια Πάβλοβιτς έπαιξε και στο παιχνίδι Σούπερ Καπ με αντίπαλο την ΑΕΛ για 68 λεπτά, αλλά και στις δύο αναμετρήσεις για το κύπελλο απέναντι στον Απόλλωνα, μετρώντας 77 λεπτά. Οι εν λόγω επιδόσεις προφανώς δεν ικανοποιούν τον ποδοσφαιριστή και πολύ περισσότερο κανέναν στον ΑΠΟΕΛ. Στην ομάδα επένδυσαν πάρα πολλά στον υψηλόσωμο στράικερ, πλην όμως εδώ και καιρό παρουσιάζονται μη ικανοποιημένοι από τις λύσεις που δίνει στον αγωνιστικό χώρο.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Από… τύχη 1.000.000 ευρώ στο ταμείο!

Ο δανεισμός του από τη Ραπίντ εκπνέει τέλος της σεζόν, οπότε θα σκεφτούν πάρα πολύ στον ΑΠΟΕΛ κατά πόσον θα μπουν σε διαδικασία συζητήσεων. Ο 26χρονος φορ είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2018 από την ομάδα της Βιέννης, η οποία είχε «σκάσει» 1.300.000 ευρώ στην Κοπεγχάγη. Οπότε, το ποσό που θα αξιώσει, εάν κι εφόσον η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ θέλει να τον αποκτήσει, θα είναι πάρα πολύ μεγάλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ