aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετρίδης στο Omega: «Να παιχτεί στο γήπεδο, αν όχι είπα τι πρέπει να γίνει»

Πετρίδης στο Omega: «Να παιχτεί στο γήπεδο, αν όχι είπα τι πρέπει να γίνει»

Την άποψη πως η κάθε ομάδα θα πρέπει να διαπραγματευτεί με τους ποδοσφαιριστές το θέμα της μισθοδοσίας εξέφρασε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ. Σε νέες δηλώσεις του το βράδυ της Πέμπτης (16/4) στον τηλεοπτικό σταθμό «Omega» o διοικητικός ηγέτης των γαλαζοκιτρίνων μεταξύ άλλων τόνισε ότι δεν θα επιτρέψει στον ΠΑ.Σ.Π. να εισχωρήσει στα οικονομικά των ομάδων.  

«Οι παίκτες ανήκουν στις ομάδες τους και δεν πρόκειται να επιτρέψω σε κανένα ΠΑΣΠ να εισχωρήσει στις ομάδες. Κάθε ομάδα θα χρειαστεί να τα βρει με τους δικούς της παίκτες, δεν είναι εύκολο να βρεθεί κοινή λύση, είναι διαφορετικά τα δεδομένα για μια ομάδα του Α’ και διαφορετικά για μια ομάδα του Β’ γκρουπ», ήταν η σχετική τοποθέτηση, ενώ τόνισε πως οι ζημιές των ομάδων από την πανδημία του κορωνοϊού δεν θα καλυφθούν από τις μειώσεις στους μισθούς των παικτών: «Έχουν παγιοποιηθεί τα πάντα στο ποδόσφαιρο, άρα η ζημιά είναι τεράστια για τις ομάδες και δεν μπορεί να καλυφθεί με όποια μείωση γίνει στα συμβόλαια των παικτών», είπε και εξέφρασε εκ νέου την επιθυμία όπως το πρωτάθλημα ολοκληρωθεί στο γήπεδο εκφράζοντας την πίστη πως ο ΑΠΟΕΛ έχει και την ποιότητα και το βάθος στο ρόστερ, ώστε ν’ ανατρέψει τη βαθμολογική διαφορά των έξι βαθμών από Ομόνοια και Ανόρθωση και να στεφθεί πρωταθλητής.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Από… τύχη 1.000.000 ευρώ στο ταμείο!

«Να παιχτούν τα πρωταθλήματα στο γήπεδο, αν μια ομάδα έχει το βάθος και την ποιότητα για να πάρει τον τίτλο αυτός είναι ο ΑΠΟΕΛ, αλλά η επάνοδος εξαρτάται από τις οδηγίες του κράτους. Αν δεν τα καταφέρουμε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, είπα ξανά τι πρέπει να γίνει στην Ευρώπη», σημείωσε ο Πρόδρομος Πετρίδης.  Υπενθυμίζουμε πως όπως δήλωσε σε πρόσφατα τόσο στον Active όσο και στο Goal.com.cy ο διοικητικός ηγέτης του ΑΠΟΕΛ πρότεινε είτε να παίξουν στην Ευρώπη οι ομάδες που αγωνίστηκαν πέρυσι και να αποζημιωθούν οικονομικά Ομόνοια και Ανόρθωση, είτε να επικυρωθεί η βαθμολογία και να αποζημιωθούν οικονομικά ΑΕΚ και ΑΕΛ.

Διαβάστε επίσης: Πετρίδης: «Ποιος είναι ο ΠΑΣΠ; Εγώ θα καθίσω με τους παίκτες να βρω τις λύσεις»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ