aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η παρέλαση των σκάουτερ και ο Ίβιτς

ΑΠΟΕΛ: Η παρέλαση των σκάουτερ και ο Ίβιτς

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Και το αποψινό (19:55) κρίσιμο παιγνίδι του ΑΠΟΕΛ με την Καρμπάχ στο ΓΣΠ, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ,  αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους μάνατζερ και τους «κατασκόπους» για να παρακολουθήσουν πιθανούς μετεγγραφικούς τους στόχους, τόσο ενόψει της μετεγγραφικής περιόδου Ιανουαρίου, αλλά και για το καλοκαίρι. Στις κερκίδες του γηπέδου της πρωτεύουσας θα βρεθούν για να παρακολουθήσουν συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές πριν κάνουν την κίνηση τους.

Χθες μάλιστα, όπως γράφτηκε στην ελλαδική «ΩΡΑ των σπορ» ο Ίλια Ίβιτς, τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, ρίχνει ματιές και προς την κυπριακή αγορά για κεντρικό αμυντικό, καθώς οι κιτρινόμαυροι θέλουν να ενισχύσουν το ρόστερ με μιαν ακόμα ποιοτική λύση (πέρα από τους Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Οικονόμου και Σβάρνα) στη συγκεκριμένη θέση.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ε, δεν θα παίξουν και μπάλα

Η σεναριολογία θέλει τον Σερβοέλληνα πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού Πειραιώς να έχει στραμμένα τα βλέμματα τόσο στον Νικόλα Ιωάννου όσο και στον Πραξιτέλη Βούρο. Και οι δύο ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις και είναι λογικό να προσελκύουν το ενδιαφέρον ξένων ομάδων. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν υπάρχει καμία κρούση από πλευράς ΑΕΚ για κανέναν ποδοσφαιριστή των γαλαζοκίτρινων.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Χωρίς δύο η αποστολή για τον αγώνα με την Καραμπάχ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ