aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η ώρα της αλήθειας

ΑΠΟΕΛ: Η ώρα της αλήθειας

Η φράση «η ώρα της αλήθειας» χρησιμοποιείται συχνά για να τονιστεί η σπουδαιότητα ενός παιχνιδιού. Ταιριάζει γάντι για τη σημερινή έξοδο του ΑΠΟΕΛ στο «Στέλιος Κυριακίδης», όπου θα αντιμετωπίσει την ποιοτικότατη Πάφος FC (17:00, Cablenet1). Διότι κρίνεται επιτακτική ανάγκη η επιστροφή από τη σήραγγα με τους τρεις βαθμούς, βάσει (και) της οδυνηρής ήττας που προηγήθηκε από την Ανόρθωση με 0-2 στο ΓΣΠ.

Το κύριο κίνητρο φυσικά είναι η διατήρηση της πρωτιάς, ειδικά επειδή μετά το σημερινό ματς θα απομένουν τρεις αγωνιστικές για το κόψιμο του νήματος. Συν ότι έπονται απόψε τα παιχνίδια του α’ γκρουπ, Άρης – ΑΕΚ (19:00) και Ανόρθωση – Ομόνοια (19:30), που μπορεί να αποφέρουν αύξηση της διαφοράς.

Επιμέρους στόχοι υπάρχουν φυσικά και μάλιστα, διόλου αμελητέοι. Με ενδεχόμενο τρίποντο θα μπει τέλος στην γκρίνια και θα επιστρέψει η αισιοδοξία για ευόδωση του πολυπόθητου στόχου: της επιστροφής στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου και κατ’ επέκταση στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από πέντε χρόνια.

Αντιθέτως ενδεχόμενο νέο στραπάτσο, έπειτα από δύσκολη εβδομάδα και συζήτηση για πιθανό διαζύγιο με τον Ρικάρντο Σα Πίντο, θα δημιουργήσει νέους τριγμούς. Ο Πορτογάλος προπονητής προτίθεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ, για το σημερινό παιχνίδι με την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης», σε σχέση με το προηγούμενο απέναντι στην Ανόρθωση. Γερή υποψηφιότητα για να αποτελέσουν νέα πρόσωπα θέτουν οι Κβιλιτάια, Τσεπάκ, Σαρφό και Βιγιαφάνιες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ